• Turkhane Logo

Erdoğan‘ın mitinginde açılan “İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın” pankartı apar topar kaldırıldı

12:50 25 Şubat 2024 Pazar
Erdoğan‘ın mitinginde açılan “İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın” pankartı apar topar kaldırıldı





AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Sakarya’da düzenlediği seçim mitinginde “İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın” pankartı açıldı. Pankart fark edildikten sonra apar topar kaldırıdı. Bazı kişiler pankarta el koydu.



AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, bugün Sakarya’da düzenlediği seçim mitingine katılan bazı kişilerin açtığı “İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın” pankartına el konuldu.



Erdoğan, bugün Sakarya’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşma yaptı. HaberSol’da yer alan habere göre Mitingde Filistin’e saldırılarını ve işgali sürdüren İsrail’e ilişkilerin kesilmesini istendi. Miting alanında “İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın” pankartı açıldı. Daha sonra pankartı açanların yanına gelen ve polis olduğu tahmin edilen bazı kişiler pankarta kaldırdı.



Erdoğan Sakarya’da konuştuğu sırada bugün gündem olan bir haberde Türkiye’nin, İsrail’e en fazla sebze ve meyve ihracatı yapan ülkelerin başında yer aldığı ortaya çıkmıştı. Habere göre Türkiye’yi Ürdün, Hollanda, İtalya, Fransa ve Çin takip etti. İsrail sebze meyve ihtiyacının yüzde 55’ini Türkiye’den karşılıyor.

Son güncelleme: 12:50 25.02.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı