• Turkhane Logo

Erdoğan'ın koruma ekibi dışındaki polislerin şarjörleri toplandı

'100'lerce araç, binlerce korumanın bir kentte neler yaşattığını Mersinliler yakından gördüler.'

15:24 17 Eylül 2021 Cuma
Erdoğan'ın koruma ekibi dışındaki polislerin şarjörleri toplandı
'100'lerce araç, binlerce korumanın bir kentte neler yaşattığını Mersinliler yakından gördüler.'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanın Mersin ziyaretinde polislerin silahlarındaki şarjörler toplandı.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Mersin İl Başkanlığında bir basın açıklaması düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğanın da Mersinde bulunduğu ifade eden Özel, Cumhurbaşkanının koruma ekibi dışındaki polislerin silahlarındaki şarjörler toplandı. Bu kendi polisine itimat etmeyen görüntüyle Mersinde tanışmış oldu diye konuştu.
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, bir dizi ziyaret için bulunduğu Mersinde CHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında konuştu.
Özel, Bugün Mersinin bizim dışımızda da siyasi konukları var. Aslında bugünkü Mersindeki konuğun siyasi bir tarafı olmasaydı bu Mersin için son derece anlamlı bir ziyaretti. Ülkenin Cumhurbaşkanı var Mersinde ama 83 milyonu kucaklayamıyor, bütün Mersini kucaklayamıyor çünkü bir partinin genel başkanı sıfatı ile geliyor. Bir partinin genel başkanı sıfatını taşıyan Erdoğan, bugün Mersine gelirken Mersinliler aslında uzaktan duydukları bir gerçeklikle karşılaştılar. 100lerce araç, binlerce korumanın bir kentte neler yaşattığını Mersinliler yakından gördüler. Cumhurbaşkanının koruma ekibi dışındaki polislerin silahlarındaki şarjörler toplandı. Bu kendi polisine itimat etmeyen görüntüyle Mersinde tanışmış oldu diye konuştu.

Son güncelleme: 15:24 17.09.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı