• Turkhane Logo

Erdoğan'ın konferansıyla ilgili çarpıcı iddia

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bilkent Üniversitesi'nde verdiği konferansla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.

22:34 10 Aralık 2019 Salı
Erdoğan'ın konferansıyla ilgili çarpıcı iddia
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bilkent Üniversitesi'nde verdiği konferansla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.

?AKPli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bilkent Üniversitesinde verdiği konferansa okuldan sadece ‘seçilmiş’ öğrenciler alınırken salonun dışarıdan taşıma yoluyla doldurulduğu belirtiliyor.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanın 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla Bilkent Üniversitesinde düzenlenen programda yaptığı konuşmaya üniversiteden yalnızca “seçilmiş” öğrenciler alındı. Katılımcıların büyük bölümününse dışarıdan taşıma yoluyla getirildiği belirtiliyor.
KRT TV’de yer alan habere göre Erdoğanın Bilkent Üniversitesindeki programına önce öğrencilerin katılımı uygun görülmedi. Daha sonra bu karar değişti ve sadece “seçilmiş öğrenciler” alındı. 
Bilkentte tüm etkinlikler e-posta yoluyla öğrencilere duyurulurken bu konferans için öğrencilere e-posta atılmadı. Bilkente gelecek tüm konuklar için panolara gelecek konuk ile ilgili duyuru asılıyor. Ancak bu program için hiçbir duyuru asılmadı.
Geçen hafta öğrencilere sözkonusu konferans, öğrencilerin katılması yasak denilerek duyuruldu.
Katılan öğrencilerden bir bölümü Bilkent Öğrenci Konseyinden özel olarak seçilmiş öğrenciler. Büyük bölümünün ise dışarıdan taşıma yoluyla getirildiği iddia ediliyor.

Son güncelleme: 22:34 10.12.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı