• Turkhane Logo

Erdoğan’ın ‘görüntü montajı’ itirafı sonrası AKP’ye siyah çelenk: ‘Helalleşmeyeceğiz hesaplaşa

CHP İl Başkanlıkları, Recep Tayyip Erdoğan'ın 'montaj' itirafına tepki amacıyla AKP İl Başkanlıklarına siyah çelenk bırakma eylemi yaptı.

19:25 23 Mayıs 2023 Salı
Erdoğan’ın ‘görüntü montajı’ itirafı sonrası AKP’ye siyah çelenk: ‘Helalleşmeyeceğiz hesaplaşa
CHP İl Başkanlıkları, Recep Tayyip Erdoğan'ın 'montaj' itirafına tepki amacıyla AKP İl Başkanlıklarına siyah çelenk bırakma eylemi yaptı.









AKP İstanbul İl Başkanlığı’na siyah çelenk bırakan Canan Kaftancıoğlu, ““Kötülüğü kendisine yol yapanlar, kötülükte şeytanı bile çırak bırakanlar ile asla helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız!” dedi.



Yargıtay’ın siyasi parti üyeliğini düşürdüğü eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP İstanbul İl Başkanlığı’na siyah çelenk bıraktı.



İkinci tur seçimlerine günler kala CHP’nin İstanbul örgütlenmesinde çalışmalarını bırakmayan Kaftancıoğlu, AKP’nin seçim öncesi yaptıklarına tepki dolu bir açıklama yaptı.



Seçim yarışının adil geçmediğini belirten Kaftancıoğlu, “Tüm televizyon kanallarını, TRT’yi arkanıza alacağınızı, sesimizi duyurmamıza devletin tüm imkanlarını kullanarak engel olacağınızı biliyorduk. Miting alanlarımızla ilgili sorun çıkaracağınızı, yasaklarla halka ulaşmamıza engel olacağınızı biliyorduk. Fakat siz bu organize kötülüğü, şeytanı bile utandıracak kadar ileri bir seviyeye taşıdınız. Allah korkusunu, vicdanı, ahlakı, iyi olan her türlü duyguyu bir kenara koydunuz ve içinizdeki kötülüğü sadece bizim değil, Türk milletinin üstüne boca ettiniz. Montaj kasetlerle olmayanı varmış gibi gösterdiniz, sahtekarlık yaptınız. Sahteliği her yerinden akan görüntüleri miting alanlarında göstermekle kalmadınız, mitingi canlı yayınlıyor görüntüsü altında tüm yandaş kanallarınızda milyonlara izlettiniz. Güç, para ve iktidar için tüm değerlerinizi bir kenara bırakalı, hakikatin ötesine geçeli çok olmuştu. Siz hakikatin ötesini bile aştınız, o dipsiz kuyunun karanlık, rutubetli köşelerinden çamur siyasetini kendinize bellediniz. Buradan açık çağrımızdır; kötülüğü kendisine yol yapanlar, kötülükte şeytanı bile çırak bırakanlarla asla helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız” dedi.



TARİH SİZİ AFFETMEYECEK



AKP’nin yaptıklarının hesabını vereceğini söyleyen Kaftancıoğlu, “Türkiye’yi sizin rutubetli karanlığınıza bırakmayacağız. Bu ülkenin evlatları, 28 Mayıs’ta yarattığınız cehennemin kapılarını sonuna kadar kapatacak ve o kapıları iyilikle mühürleyecek. Çünkü bu vatan; toprağına göz dikenlere, kendisini cehenneme layık görenlere karşı iyilikte birleşerek umudu sofrasına katık ederek kurtuldu. Unutmayın, biz bu kötülüğü affetmeyeceğiz, millet affetmeyecek, tarih affetmeyecek” ifadelerini kullandı.

Son güncelleme: 19:25 23.05.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı