• Turkhane Logo

Erdoğan’ın en güçlü rakibi Bahçeli’yi kızdırdı

Türkiye gelecek seçimlerde Erdoğan’ın en güçlü rakibi, Millet İttifakı adayını merak ediyor. İttifakın adayının kim olacağına ilişkin tartışmalar ise Devlet Bahçeli’yi çileden çıkardı.

09:28 17 Eylül 2021 Cuma
Erdoğan’ın en güçlü rakibi Bahçeli’yi kızdırdı
Türkiye gelecek seçimlerde Erdoğan’ın en güçlü rakibi, Millet İttifakı adayını merak ediyor. İttifakın adayının kim olacağına ilişkin tartışmalar ise Devlet Bahçeli’yi çileden çıkardı.



Cumhur İttifakı bileşenlerinden MHP’nin lideri Devlet Bahçeli son kurultayda, gelecek seçimlerde Cumhurbaşkanı adaylarının Erdoğan olduğunu açıkladı.

Bu açıklamanın ardından Erdoğan’ın karşısına çıkacak en güçlü aday, yani Millet İttifakı’nın adayı merak konusu oldu. Anketlere göre, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Meral Akşener seçimde Erdoğan’a karşı kazanabilecek potansiyele sahip adaylar.




Fakat Millet İttifakı’ndan henüz net bir açıklama gelmedi. Kemal Kılıçdaroğlu partisinin bir grup toplantısında Erdoğan’a seslenerek, “Benim aday olmayacağımı nereden biliyorsun” demişti.

SÜRECİ TIKAMAM

Gazeteci Deniz Zeyrek’e konuşan Meral Akşener ise Cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin olarak, “Ben tek adayla gidilmesinin faydalı olacağını düşünüyorum ve o adayın belirlenmesi sürecini ben tıkamayacağımı söyledim” dedi.

Son olarak CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bugün yaptığı açıklamada Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi sürecine ilişkin, “İttifak ortaklarımızla oturup adayımızı belirleyeceğiz. İlk turda herkesin kendisinin ayrı ayrı aday çıkarması mı tek bir adayda birleşilmesi mi bu da konuşulacak. Burada en önemli rehber; milletimizin talebi, kamuoyu araştırmaları olacak” diye konuştu.

Televizyon kanallarında da en çok tartışılan konuların başında da Millet İttifakı’nın adayının kim olacağı konusu geliyor. Bu durum adayını aylar öncesinden açıklayan Bahçeli’yi kızdırdı. Sosyal medya hesabından bir dizi paylaşım yapan Bahçeli, Millet İttifakı adayını konuşan televizyon kanalları ve yorumcularına ateş püskürdü.

PARLATMA GİRİŞİMİ

Millet İttifakı’ndan yine zillet diye bahseden Bahçeli, “2021 yılı girdi gireli zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışılmaktadır. Televizyon ekranları özellikle bu tartışmanın odak noktası halindedir. Papatya falları açılırken, talih kuşunun kimin başına konacağı, çekilişten kimin çıkacağı sürekli gündemdedir. Her akşam ekranlara beşlik simit gibi dizilen sözde uzman ve sivri yorumcular bir torbaya doldurdukları isimleri sırasıyla gün yüzüne çıkarmaktadır. Milletimiz bu sakil ve sefil tartışmadan bıkmış usanmıştır. Zillet ittifakı adayının eşgali ve robot resmi bile çizilmiştir. Zillet ittifakı cumhurbaşkanı adayının izi sürülürken ayıplı ve ahlaken ağır kusur içeren bir strateji takip edilmektedir. CHP, HDP, İP Genel Başkanlarıyla iki büyükşehir belediye başkanının devamlı surette telaffuz edilmesi bu sıfatları taşıyan zatları parlatma girişimidir” dedi.

Son güncelleme: 09:28 17.09.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı