• Turkhane Logo

Erdoğan'dan talimat: "AK Parti, ilk kez oy kullanacak 6 milyon gence özel hazırlık yapacak"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gelecek seçimlerde ilk kez oy kullanacak 6 milyon genç için AK Parti'ye talimat verdi.

21:23 02 Eylül 2022 Cuma
Erdoğan'dan talimat:
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gelecek seçimlerde ilk kez oy kullanacak 6 milyon genç için AK Parti'ye talimat verdi.


Eylül ayı itibarıyla saha çalışmalarına hız verilmesi talimatı veren Erdoğan, Gençlere yönelik tüm projelerinizi hayata geçirin dedi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Parti genel merkezinde basına kapalı gerçekleştirilen toplantı 2 saat 20 dakika sürdü.


Gençlerle buluşmalar artırılacak

TRT Haberin aktardığına göre; ilk kez oy kullanacak 6 milyon seçmenle ilgili çalışmalar da toplantının gündemindeydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlere yönelik tüm projelerinizi hayata geçirin dedi.

Eylül ayı itibarıyla saha çalışmalarına hız verilmesi talimatı verildi. Bu kapsamda AK Parti Gençlik Kolları, ilk kez oy kullanacak seçmenin yoğunlaştığı ilçelerde çalışma yürütecek.

Nüfusu 100 binin üzerindeki ilçeler için özel çalışma yapılacağı, kampüse hoş geldin kampanyasının yoğunlaşacağı ve 207 üniversite önünde AK Parti teşkilatlarının stant açacağı belirtildi. 

Haziran 2023 seçimlerine kadar en az 10 gençlik buluşması gerçekleştirilecek

Haziran 2023 seçimlerine kadar en az 10 gençlik buluşması gerçekleştirilecek. İlk buluşma, eylül ayının ikinci haftasında olacak. Yeni buluşmalarda farklı ve renkli yeni bir konseptin kullanılacağı belirtildi. 

Nüfusu 100 binin üzerindeki ilçeler için özel çalışma yapılacak. Kampüse hoş geldin kampanyası yoğunlaşacak. 207 üniversite önünde AK Parti teşkilatları stant açacak.

Lise son sınıf öğrencileri için de ev ziyaretleri yapılacak.

Son güncelleme: 21:23 02.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı