• Turkhane Logo

Erdoğan'dan şok provokasyon: 'Şimdiden silahlarını doldurmaya başlamışlar'

Ordu'daki mitinginde de ayrıştırıcı ve provokatif açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,

18:54 04 Mayıs 2023 Perşembe
Erdoğan'dan şok provokasyon: 'Şimdiden silahlarını doldurmaya başlamışlar'
Ordu'daki mitinginde de ayrıştırıcı ve provokatif açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,

AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitingde konuştu.

PROVOKATİF AÇIKLAMALAR!
Erdoğan, Van mitinginde zafer işareti yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlunun eşi Dilek İmamoğlunu isim vermeden hedef aldı.CÖte yandan Millet İttifakına yönelik tahrik edici açıklamalarına devam eden Erdoğan, şunları kaydetti:
Kandilden talimat alanlarla bir yere varılır mı? Biz talimatımızı önce Allahtan sonra milletten alıyoruz. İki koyun verseler yolunu veremez Ordudan oy alamaz. 
Kandile dönüp tüm PKKlıları çıkartacağız diyor. Bu Selo kim? Bu Selo Diyarbakırdaki 51 vatandaşımızı öldüren. Bay bay Kemel Mecliste HDP ile neler görüştün söylesene. Söyleyemez. Kamudan ihraç edilen PKKlıları geri döndüreceklermiş. Ülkemizin Güney sınırlarını Suriyelileştirerek kana ve ateşe boğmanıza izin vereceğiz diyorlar. Suriyedeki askerlerimizi çekip orayı ülkemize rahatça saldırabilesiniz diye tamamen size bırakacağız diyorlar. HDP mensuplarının, örgütün parmak işaretiyle selamlıyorlar. Eline her mikrofon alan HDPlinin PKKlının tehdit dolu açıklamalarına elleriyle kalp işareti yaparak cevap veriyorlar...
Bay bay Kemalden almışlar sözü. Şimdiden silahlarını doldurmaya molotoflarını hazırlamaya başlamışlar. Bu manzaradan CHPye gönül verenler de utanıyor.

Son güncelleme: 18:54 04.05.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı