• Turkhane Logo

Erdoğan'dan dini istismar siyasetine devam: Biz emri Allah'tan alıyoruz

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dikkat çeken sözlere imza attı. Dini hassasiyetleri istismar etmeye devam eden Erdoğan

20:07 02 Mayıs 2023 Salı
Erdoğan'dan dini istismar siyasetine devam: Biz emri Allah'tan alıyoruz
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dikkat çeken sözlere imza attı. Dini hassasiyetleri istismar etmeye devam eden Erdoğan

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konyada açılış töreninde konuştu. Zaman zaman dini hassasiyetleri sömürmesi eleştiri konusu olan Erdoğan yine tartışmalı bir açıklamaya imza attı. 

Erdoğanın açıklamaları şöyle: Bay bay Kemalin yanındakilerle beraber emri nereden alıyor? Kandildeki teröristlerden alıyor. Biz de emri Allahtan alıyoruz. 14 Mayısta emri dağdan alanları mezara gömmeye var mıyız? Bundan benim şüphem yok. Konya gerek dersi inşallah 14 Mayısta verecektir. 

Konyanın gençlerini, çiftçilerini, sanayicilerini, hanım kardeşlerimi bugün bir kez daha saygıyla selamlıyorum. Rabbime 6 ay sonra yeniden Konyalı kardeşlerimle kucaklaştırdığı için hamd ediyorum. Maşallah meydanlara sığmayan bir Konya görüyorum. 14 Mayısta destan yazmaya hazırlanan Konya görüyorum. Ahde vefanız için, sevdanız için her birinize şükranlarımı sunuyorum.
Buradan soruyorum, Konya 14 Mayısta durmak yok yola devam diyor muyuz? 14 Mayısta Türkiye Yüzyılı için hemen şimdi diyor muyuz? Her bucağında ilmin irfanın boy verdiği merhum Erbakan hocamızın şehri Konyaya bu yakışır. Konyanın hayır dediğinden hayır gelmez. Konyanın evet dediğine de Allahın izniyle şer bulaşmaz. Konya, Anadoludaki varlığımızın dirliğimizin sembolü olduğu gibi Türkiye Yüzyılının teminatı olacaktır.
Konyanın evet dediğine şer bulaşmaz. Depremde en çok yıkıma uğrayan Hatayı Konya belediyelerine zimmetledik.

Zonguldakta benim madenci kardeşlerime yalan üzerine yalan söylüyor. Doğalgazı yaktık, vatandaşlarımızın evlerine göndermeye başladık. Biz söz verirsek yaparız. 
Cudi Gabarda günlük 100 bin varil üretim kapasiteli petrol bulduk.

Son güncelleme: 20:07 02.05.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı