• Turkhane Logo

Erdoğan'dan çok tartışılacak soru-cevaplı gözdağı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da yaptığı konuşmada

21:32 29 Şubat 2024 Perşembe
Erdoğan'dan çok tartışılacak soru-cevaplı gözdağı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da yaptığı konuşmada

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Atatürk Kent Meydanında düzenlenen Aydın mitinginde yaptığı konuşmada seçmenlere yine gözdağı verdi.

2009 yılından bu yana CHPli belediye başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından yönetilen Aydına halka hitap eden Erdoğan şöyle konuştu:

Büyükşehri ve ilçeleriyle Aydın, 31 Martta tercihini Cumhur İttifakından yana yaparsa bundan kazançlı çıkacak olan sizlersiniz.

Niye? Cumhurbaşkanı bu kardeşiniz mi? Hükümet bu kardeşinizle mi yürüyor?

Kabine benimle mi yürüyor? Evet. Öyleyse demek ki Aydındaki yerel yönetim de bizim olduğu zaman nasıl hizmetler olacağını anlayın.

Her partiye, her partinin adayına saygımız var ama belediyeciliğin bizim işimiz olduğu hususunda iddialıyız.

HATAYDA BAŞLADI

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, ilk olarak 3 Şubat 2024te depremin yıktığı Hatay’daki aday tanıtım toplantısında, Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hataya geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı diyerek seçmeni üstü kapalı tehdit etmişti.

Tepki çeken sözlerin ardından Erdoğan iki gün sonra Kahramanmaraşta Hükümet olarak biz, hangi partiden olduğuna bakmaksızın tüm belediyelere bütçeden alması gerekenleri eksiksiz gönderdik, gönderiyoruz ifadelerini kullandı.

ZAT VE ZEVAT DEDİ

Erdoğan, 11 Şubatta Tekirdağda yaptığı açıklamada ise Bizde Oy yoksa hizmet yok deyip milleti açık açık tehdit etmek olmaz ifadesini kullanarak, muhalefeti suçlamıştı.

Erdoğan, 16 Şubatta Ordu mitinginde çelişen açıklamalar yaptı. Erdoğan Biz varsak doğalgaz var biz yoksak doğalgaz yok ifadelerini kullandı.

Erdoğan, 26 Şubatta İstanbul’da yaptığı açılışta ise Ekrem İmamoğlu’nun İBB yönetimini eleştirerek, “Kardeşlerim şu anda bu ülkeyi kimler yönetiyor? Biz yönetiyoruz. Şu anda İstanbul’da bulunan bu zat veya zevat böyle bir imkâna sahip mi? Değil” dedi. 31 Mart’ta Murat Kurum’a oy isteyen Erdoğan, “Aziz İstanbul’un fetret devrini sona erdireceğiz” diye konuştu.

Son güncelleme: 21:32 29.02.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı