• Turkhane Logo

Erdoğan: Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye edeceğiz

Erdoğan: Bizim bildiğimiz birçok şey var. Türkiye’de bu işlerin finansörü olduğu kişiler var. Bunlar içeri alındığında niye rahatsız oluyorsunuz.

14:04 20 Kasım 2018 Salı
Erdoğan: Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye edeceğiz
Erdoğan: Bizim bildiğimiz birçok şey var. Türkiye’de bu işlerin finansörü olduğu kişiler var. Bunlar içeri alındığında niye rahatsız oluyorsunuz.

AKP’nin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP grup toplantısında tutuklu yargılanan Osman Kavala ve gözaltına alınan akademisyenlerle ilgili konuştu.

Erdoğan, Gezi Parkı olaylarında bu olayları yapanlar bu olayları yapanların finansörü konumunda olan ve şu anda cezaevine olan bu kişi ile iltisaklı olanlar gözaltına alındı” diyerek şunları söyledi:

“Malum çevreler, hatta batı dünyasından birileri açıklama yapıyor. Bizim bildiğimiz birçok şey var. Türkiye’de bu işlerin finansörü olduğu kişiler var. Bunlar içeri alındığında niye rahatsız oluyorsunuz.


TÜRKÇE EZAN TARTIŞMASI

Dünyanın kendini 21. yy’nin ikinci yarısına hazırladığı dönemde birilerinin ıslarla 60-70-80’lerin baskı iklimine taşımaya çalışıyor olması manidardır. Yapılmaya çalışılan gericiliktir. Hala tek parti dönemini özleyenlere söylenecek başka ne söz olabilir? Milletimiz tek parti dönemini vicdanında hakettiği yere oturtmuştur.

İstanbul’un su sıkıntısını giderdik. Diğer illerde asırlık ihmalleri gidermek de bize nasip oldu. İzmir’in su sıkıntısını biz giderdik. Adı yasaklarla, yoklukla özdeşleşen bir partinin hala aynı kafada gidiyor olması ülkemizin bir talihsizliğidir. Adımını millet düşmanlarıyla birlikte atanlar artık siyasette hortlayamayacak.

‘YOLUNU ŞAŞIRANI YA ISLAH YA TASFİYE EDECEĞİZ’

Doğrudan milletin kendisine hakaret eden CHP kafası 31 Mart’ta hak ettiği dersi bir kez daha sandıkta alacaktır. Türkiye’yi eski karanlık günlerine döndürmek isteyenler kendi karanlıklarında kaybolup gidecekler. Kaybettikleri mevzileri kazanmak için yeni taktikler üretecek kabiliyeti olmayanlar eski usul yöntemleri tedavüle sokuyor. Gece gündüz çalışacağız. Noksanlarımız varsa tamamlayacağız. Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye edeceğiz.

‘NEDEN ADAY YAPILMAYINCA BOZULUYORSUN’ 

Ben neden buradan değil de şuradan aday gösterildim diyorsa kusura bakmasın. Görüşmeler yapılır, sen filanca yerden adaysın denince, ‘Eyvallah’ der, çalışmaya başlarsın. 3 dönem üst üste belediye başkanı olamayacak dedik; ama başarılı gördüklerimizi farklı yerlerde konumlandıracağız. Ben neden aday yapılmasın derken genel merkez skalasıyla seninki farklı demektir. Neden aday yapılmayınca bozuluyorsun.”






 

Son güncelleme: 14:04 20.11.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı