• Turkhane Logo

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: O masadan birşey çıkmaz

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha, 6 muhalefet partisi liderini bir araya getiren zirveyi hedef aldı.

16:28 17 Şubat 2022 Perşembe
Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: O masadan birşey çıkmaz
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha, 6 muhalefet partisi liderini bir araya getiren zirveyi hedef aldı.

AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında muhalefeti hedef aldı. Erdoğan, muhalefet partilerinin liderlerinin gerçekleştirdiği zirveyi eleştirdi.

Bizim öyle yuvarlak masalarda işimiz yok. O yuvarlak masada neler konuşuyorsunuz ortada diyen Erdoğanın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:
2023 ülkemiz ve milletimiz için bir dönüm noktası olacaktır. Milletimiz girdiğimiz hiçbir mücadelede bizi yalnız bırakmadı.Türkiyenin önünü kesmek için siyasi ve ekonomik güçlerini sonuna kadar kullanıyorlar.
Milletimizin 2018den beri devam eden ekonomik dalgalanmalar nedeniyle sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Elektrik tarifeleri konusunda ilgili kurumlara vatandaşlarımız lehine değerlendirme yapılması talimatını verdik.
BELEDİYELERE ÇAĞRIBelediye Başkanlarımız su tarifelerinde en az KDV kadar indirim yaparak, enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır.
AKPli belediyelerin olduğu yerlerde su tarifesinde en az yüzde 7 indirim yapacağız.
YUVARLAK MASADAN BİR ŞEY ÇIKMAZSon günlerde Kılıçdaroğlu bize meydan okuyor. Karşıma çıkın diyor. Biz sandıkta Kılıçdaroğlunun karşısına çok çıktık.
Bizim öyle yuvarlak masalarda işimiz yok. O yuvarlak masada neler konuşuyorsunuz ortada. Paylaşın bakalım nereye kadar paylaşacaksınız. O masadan bir şey çıkmaz. Unutkanlığınıza geldi galiba, HDPyi neden almadınız? Onu da yanınıza alın.
2023te milletimiz zatı da, temsilcisi olduğu projeyi de siyasetin tozlu raflarına kaldıracaktır.
KILIÇDAROĞLUNU 10 SEÇİMDE DE SANDIĞA GÖMDÜKBizim için bölgemizde ve dünyamızda kim olduğunu bildiğimiz rakiplerimizle mücadele etmek kolay değil. Hangi tuzakları kurarlarsa kursunlar biz bu tuzakları biliyoruz. Bizi zorlayan içimizdeki hainlerdir. Türkiye asırlardır ne çektiyse, içeriden yediği yumruklardan çekmiştir.
Bugün de aynı dertten muzdaribiz. CHP ve başındaki zat, milletin felaketinden, insanların sıkıntısından medet uman zihniyettedir. 
Bunlar her seçimden sonra genel başkanlığı bırakacağını ifade etmişse de her sözü gibi bu da yalan çıktı. Kılıçdaroğlu hangi proje için CHPnin başına getirildiyse, misyonunu tamamlamadığı için partinin başından indirilmiyor.
Tek vaatleri eski Türkiyeyi geri getirmek. Biz de diyoruz ki; eski hal muhal, ya yeni hal, ya izmihlal. Kimsenin eski Türkiyenin o karanlık siyasi ve ekonomik iklimini geri getirmesine izin vermeyeceğiz. Bugün yaşanan sıkıntılar gelip geçici.

Son güncelleme: 16:28 17.02.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı