• Turkhane Logo

Erdoğan, Avrupa'da Covid aşısından ücret alındığında ısrarlı

Erdoğan, Avrupa'da Covid aşısının ücretli yapıldığı sözlerini yineledi: 'Biz halkımızdan tek kuruş almadık'

18:43 02 Temmuz 2021 Cuma
Erdoğan, Avrupa'da Covid aşısından ücret alındığında ısrarlı
Erdoğan, Avrupa'da Covid aşısının ücretli yapıldığı sözlerini yineledi: 'Biz halkımızdan tek kuruş almadık'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Avrupa ülkelerinde Covid-19 aşısının ücretli yapıldığı iddialarını sürdürdü. Erdoğan, Bugün Avrupanın en gelişmiş ülkeleri dahi aşıları ücretle yapıyorlar. 50 sterlin, 100 avro. Biz halkımızdan tek kuruş almadık. Bize nasihat ettiler, Ya böyle de olmaz, belli bir bedel alın dediler ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.
Erdoğan, Avrupa ülkelerinde Covid-19 aşısının ücretli yapıldığı iddialarını sürdürerek, Bugün Avrupanın en gelişmiş ülkeleri dahi aşıları ücretle yapıyorlar. 50 sterlin, 100 avro. Bu şekilde para alarak yapıyorlar dedi.
Quote Message: Avrupanın en gelişmiş ülkeleri dahil aşıları ücretle yapıyorlar. 50 sterlin, 100 avro para alarak yapıyorlar. Biz halkımızdan 1 kuruş almadık. Bize nasihat ettiler,
Ya böyle de olmaz, belli bir bedel alın dediler.
Avrupanın en gelişmiş ülkeleri dahil aşıları ücretle yapıyorlar. 50 sterlin, 100 avro para alarak yapıyorlar. Biz halkımızdan 1 kuruş almadık. Bize nasihat ettiler, Ya böyle de olmaz, belli bir bedel alın dediler.
Erdoğan geçtiğimiz hafta da İngilterede aşıların 100 sterlin ücretle yapıldığını ileri sürmüştü.
Öte yandan İngilterede ya da diğer Avrupa ülkelerinde aşılar ücretsiz yapılıyor.
Hatta 16 Ocak 2021de İngiltere Ulusal Sağlık Hizmeti NHSin İngiltere şubesine ait internet sitesinde yayımlanan duyuruda, NHS ve güvenlik güçlerinin, aşılama kampanyasından faydalanabilecek dolandırıcılara karşı bilinçlendirmek üzere bir kampanya başlattıkları belirtildi.

Son güncelleme: 18:43 02.07.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı