• Turkhane Logo

Erdoğan ailesinin torunlarla çekilmiş fotoğrafını paylaşan Nihal Olçok: Bu kadar da olmaz, yandım

Eşini ve oğlunu 15 Temmuz’da kaybeden Nihal Olçok, Erdoğan ve Çağlayan ailesinin birlikte çektirdiği fotoğrafları paylaşıp 17-25 Aralık’ı hatırlattı.

15:13 18 Şubat 2020 Salı
Erdoğan ailesinin torunlarla çekilmiş fotoğrafını paylaşan Nihal Olçok: Bu kadar da olmaz, yandım
Eşini ve oğlunu 15 Temmuz’da kaybeden Nihal Olçok, Erdoğan ve Çağlayan ailesinin birlikte çektirdiği fotoğrafları paylaşıp 17-25 Aralık’ı hatırlattı.


15 Temmuz’da oğlu ve eşi şehit olan Nihal Olçok, Erdoğan ve Çağlayan ailelerinin torunlarıyla birlikte çektirdikleri fotoğrafları paylaşıp hem iç geçirdi, hem de 17-25 Aralık’ı hatırlattı. Eski sanayi ve ticaret bakanı Zafer Çağlayan ve ailesi, geçtiğimiz ay Emine Erdoğan’ın daveti üzerine Erdoğan’ların Kısıklı’daki evlerine misafir oldu. Yemekten sonra iki aile objektifin karşısına geçip 3 kare çektirdi.

İlk fotoğrafta Zafer Çağlayan, eşi, iki oğlu, gelinleri ve torunlarıyla birlikte Erdoğan çiftinin arkasında poz verdi. Emine-Recep Tayyip Erdoğan ise sandalyede oturdu.


İkinci karede Erdoğan çifti torunlarını yanına alarak bej renkli bir koltuğa oturdu. Yanlarına ise Songül Çağlayan torunlarını kucağına alarak oturdu. Arkada ayakta ise Zafer Çağlayan, oğulları Kaan Çağlayan, Çağan Çağlayan, gelinleri Cansu Küliğ Çağlayan ve Kübra Ece Çağlayan durdu.

Üçüncü fotoğrafa ise Erdoğan’ın kızları Sümeyye ve Esra Erdoğan çocuklarıyla katıldı ve topluca bir poz verildi.

17-25 ARALIK’TA NE OLDU?

3. fotoğrafı sosyal medya hesabından 1 saat arayla iki kez paylaşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihal Olçok, ilk paylaşımında siyasetçi kimliğini ön plana çıkardı, Erdoğan ve Çağlayan’a 17-25 Aralık’ı sordu. Ahmet Davutoğlu’nun 22 Mayıs’ta neden istifa ettirdiklerine cevap istedi.

Zafer Çağlayan’ın yeni haline dikkat çeken Olçok, “Sakal geldi 17-25 BİTTİ. Hanımefendi tesettüre girerse bakanlık bile geri gelebilir. Peki ne oldu 17-25’te? Mayıs 22’de @Ahmet_Davutoglu  neye HAYIR dedi de istifa ettirdiniz. F...’yü bana ve 251 aileye ve gariban Türk milletine fatura ettiniz? EL CEVAP…@RTErdogan @zafercagIayan” dedi.
  Sakal geldi 17-25 BİTTİ. Hanımefendi tesettüre girerse bakanlık bile geri gelebilir.Peki ne oldu 17-25 ‘te?Mayıs 22 de @Ahmet_Davutoglu’u neye HAYIR dedi de istifa ettirdiniz.FETÖ’yü bana ve 251 aileye ve gariban Türk milletine fatura ettiniz?EL CEVAP...@RTErdogan @zafercagIayan pic.twitter.com/AgnEgX5j0D — Nihal OLÇOK (@NihalOlcok) February 18, 2020
BU KADAR OLMAZ, YANDIM YANDIM

Olçok ikinci paylaşımında ise eşini ve evladını kaybetmiş bir anne olarak içinin yandığını dile getirdi ve şahsen de tanıdığı Esra Erdoğan’a sitem etti: “İnan dizinin dibine oturmaya layık yüzlerce #15Temmuz annesi vardı sayın @esraalbayrakkk. Bazen bir söz,bir resim insanın gözü de gönlünü de açar. Bu resim SORULARIN CEVABI oldu. Yandım yandım içim yanıyor şu an  [

Son güncelleme: 15:13 18.02.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı