• Turkhane Logo

"Erdoğan '15 Temmuz uyarısı'nda Yıldırım'a, 'ölmediğine şükret' demek istemiş"

Gazeteciler Levent Kenez ve Ekrem Dumanlı, Çıkış Yolu'nda, Türkiye'nin sıcak gündemini yorumladı.

22:18 21 Nisan 2022 Perşembe
Gazeteciler Levent Kenez ve Ekrem Dumanlı, Çıkış Yolu'nda, Türkiye'nin sıcak gündemini yorumladı.


Yılbaşında elektriğe yapılan yüksek zammın geri alınması için bireysel eylem yaparak 2,5 aydır faturasını ödemeyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriği kesildi.
  Kılıçdaroğlunun evinin elektriğinin kesilmesi

Dumanlı: Eylem destek görürse anti-Erdoğanizm rüzgarını kuvvetlendirir pic.twitter.com/176Q6bpPwu — Aktif Haber (@aktif_haber) April 22, 2022

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, cezaevlerinde işkence ve kötü muamele olduğunu inkar ederek Türkiye cezaevlerinde işkence, kötü muamele yoktur görüşünü savundu.
  Bozdağın cezaevlerinde işkence yok açıklaması

Kenez: Adalet Bakanlığı için özel bir kadro kontenjanı var sanırım pic.twitter.com/5IUUxThTyU — Aktif Haber (@aktif_haber) April 22, 2022
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentopun, kendisini etiketleyerek, “Arkadaşa tütün ve temiz don lazımmış” diyen AK Troll Cumhur Frankfurtla atışması şaşkınlıkla izlendi.
  Şentop - Ak Troll atışması

Kenez: Beş para etmez bir adama neden cevap yazma gereği hissetmiş? pic.twitter.com/b6R6cmDfIz — Aktif Haber (@aktif_haber) April 22, 2022
Yazar Levent Gültekin’in kendi dönüşümü ile Türkiye’nin dönüşümü arasında paralellik kurduğu Yaklaşan Kasırga isimli kitabı çıktı.

Kitabında 15 Temmuzla ilgili devlette üst düzey görev yapmış bir dostunun anlattıklarını da aktaran Gültekin şöyle yazıyor:

“Bu dostum Binali Yıldırım’ın kendisine ’15 Temmuz’u Hakan Fidan’a sordum ama bana bu soruları Cumhurbaşkanına sormamı söyledi. Bunun üzerine ben de Cumhurbaşkanına sordum o da ‘ 15 Temmuz darbe girişimiyle alakalı soru sorma bu meseleyi bir daha karıştırma işine bak Binali” dediğini söyledi.
  Erdoğandan Yıldırıma 15 Temmuz yanıtı: Kurcalama , işine bak!

Kenez: Binali Yıldırıma, ölmediğine şükret diyorlar pic.twitter.com/4mmamf1wqT — Aktif Haber (@aktif_haber) April 22, 2022
 

Son güncelleme: 22:18 21.04.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı