• Turkhane Logo

‘Erbakan’ın evini kuşattı’ açıklaması Erdoğan’ın asabını bozdu

19:25 27 Şubat 2024 Salı
‘Erbakan’ın evini kuşattı’ açıklaması Erdoğan’ın asabını bozdu





Gazeteci – yazar Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın A Haber muhabiri Rüya Akkuş’a, “Rüya kendine gel” ve dünkü “sirk cambazları” açıklamalarına ilişkin olarak, “Hem Yeniden Refah hem Saadet’ten gelen bu çıkışların Erdoğan’ın asabını bozduğu izlenimi var.” görüşünü aktardı.



Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ortaya attığı ve Necmettin Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz’ün doğruladığı ‘Erdoğan, Erbakan’ın evini polislerle kuşattı’ açıklamasını hatırlatan Yetkin, bugünkü yazısında özetle şu ifadeleri kullandı:



“Erdoğan’ın rahatsızlığının derecesini gösteren bu asabiyet Yeniden Refah’la pazarlıklar sırasında başlamıştı. Ancak Efkan Ala ve Ali İhsan Yavuz tarafından yürütülen görüşmelerin kesilmesi ardından Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan’ın aday listelerinin YSK’ya verilmesine saatler kala YetkinReport’a hangi il ve ilçe adaylıklarını alamadıkları için görüşmeyi kestiklerini söylemesi asabiyeti arttırmıştı.



“İÇİNDEN ÇIKILMAYAN BİR MALİ KRİZ VAR”



Bahçeli’nin, her bir yaşını temsil eden 70 gül göndermesi Erdoğan’ın asabını bir nebze yatıştırmıştır. Bahçeli daha önce de Erdoğan’ın yeni yılını 99 beyaz gül ile tebrik etmiş, o da Bahçeli’nin 1 Ocak’taki doğum günü şerefine Üç Hilal kremalı pasta yaptırmıştı. Nereden, nereye? Biz zamanların amansız Erdoğan muhalifi Bahçeli’den düşman çatlatan Erdoğan muhabbetine. Bu muhabbetin ekonomide içinden çıkılmayan bir mali kriz, idare ve yargıda artan tarikat, cemaat, ocak etkisi, siyasette “laik, demokratik, sosyal hukuk devletinden” uzaklaşma ve basın ile muhalefetin sesini kesme gibi sonuçları da olduğunu da söylemek de gerekiyor.”

Son güncelleme: 19:25 27.02.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı