• Turkhane Logo

Enes Kanter havuz medyasının sevincini kursağında bıraktı

NBA'de New York Knicks'te oynayan Enes Kanter, Philadelphia 76ers'te oynayan Milli Basketbolcu Ersan İlyasova’nın sert faulüne maruz kaldı.

18:53 30 Mart 2018 Cuma
Enes Kanter havuz medyasının sevincini kursağında bıraktı
NBA'de New York Knicks'te oynayan Enes Kanter, Philadelphia 76ers'te oynayan Milli Basketbolcu Ersan İlyasova’nın sert faulüne maruz kaldı.

Havuz medyası bunu ‘büyük bir zafer’ şeklinde lanse ederken; Kanter, maçta gösterdiği performansla adeta şov yaptı.

Amerikan Basketbol Ligi NBAde oynayan Ersan İlyasovalı Philadelphia 76ers takımı ile Enes Kanterli New York Knick takımı dün gece karşı karşıya geldi. Philadelphia 76ersın New York Knicksi 118-101 yendiği maçta İlyasova, Kanter’e sert bir faul yaptı. Kanter kısa süren bir sakatlık geçirirken, İlyasova’nın Kanter’le hiç ilgilenmediği görüldü.
 
Yaşanan bu faulü haberleştiren havuz medyası, İlyasova’nın Kanter’in Hizmet Hareketi’ne bağlılığından dolayı bilerek yaptığını belirten haberler yaptı. Bu haber ve görüntüler sosyal medyada geniş yankı buldu. Trollerin karalamalarını dikkate almayan Enes Kanter, Ersan benim ülkedaşım iyi çocuktur olur böyle şeyler diye açıklama yaptı.

 
ENES KANTER ŞOV YAPTI

Enes Kanter, 30 dakika oynadığı maçta, 17 sayı ve 14 ribaund üretti. 25 dk görev alan İlyasova ise 4 sayı ve 8 ribaund üretti. Sosyal medyada iki oyuncuyu kıyaslayan binlerce kişi, Kanter’in ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu gözler önüne serdi.
 
Maçla ilgili atılan bazı twetler şöyle:
 
Emre Uslu: Ersan İlyasovanın Enes Kantere yaptığı FAULe sevinen solcusundan, İslamcısına, gazetecisinden trolüne hemen herkes İLKEL SEVİNÇLER toplumunun parçası. O kadar İLKELLER ki FAULe seviniyorlar. Oysa Enesin değeri yıllık 17 milyon $ Ersanın değeri yıllık 500 bin $
 
Muhsin Varlı: Ersanın #EnesKanter e iterek faul yaptığı olayı blok diye veren havuz canlıları aynı anda #Kosovada kaçırılan okul çalışanlarını alttan haber geçiyor. Akifin dediği gibi oluklar çift birinden nur akar birinden kir misali bir haber sunumu.
 
Aksiyon: Yalnız o maçta
@Enes_Kanter 30 dk görev alıp
17 sayı ve 14 ribaund üretirken @ersanilyasova 25 dk görev alıp
4 sayı ve 8 ribaund üretmiştir.



/

Son güncelleme: 18:53 30.03.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı