• Turkhane Logo

Emre Olur’un devlet arşivindeki fotoğrafı trol hesaptan yayınlandı

Süleyman Soylu'nun kendi trol ekibinden 500 kişiyi emniyette kadroya aldırdığı iddiası gündemden düşmüyor.

20:32 20 Eylül 2022 Salı
Emre Olur’un devlet arşivindeki fotoğrafı trol hesaptan yayınlandı
Süleyman Soylu'nun kendi trol ekibinden 500 kişiyi emniyette kadroya aldırdığı iddiası gündemden düşmüyor.

Gözaltında bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Pekerin basın danışmanı Emre Olurun devlet arşivindeki fotoğrafının bir trol hesaptan yayınlanması Soylunun trol ekbine gözleri çevirdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur gözaltına alındığı Arnavutluk’tan Türkiye’ye gönderildi. Halen gözaltında bulunan Olur’un devlet arşivlerinde bulunan fotoğrafı bir trol hesaptan paylaşıldı.

Olur’un irtibatta olduğu gazeteciler diye bir şemanın da yayınlandığı hesapta gazeteciler hedef gösterildi. Konuyla ilgili haber yapan DW Türkçe, devlet arşivlerinde olan fotoğrafın trol hesaptan yayınlanmasına dikkat çekti. Haberde gazetecilerin hedef gösterilmesine de tepki gösterildi.   Sedat Pekerin basın danışmanı Emre Olurun devlet arşivindeki fotoğrafı troll hesabın eline nasıl geçti?


Bu hesap Olur hakkında işlem yapılmadan önce ikametini paylaştı

Gazetecileri de hedef gösterdi #DWHaber pic.twitter.com/D6NaNz94u9 — DW Türkçe (@dw_turkce) September 20, 2022
Gazeteci Tolga Şardan, geçen hafta İçişleri Bakanı Soylu’nun üç yıl için geçici görevle taşeron kadrosunda işe başlatılan sivil 500 siber uzmanı emniyette daimi kadroya aldığını öne sürmüştü. Soylu’nun siber uzmanlarına kadro izni vermeyen komisyon üyelerinin ise Ankara dışına tayin edildiği ortaya çıkmıştı.

 

Son güncelleme: 20:32 20.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı