• Turkhane Logo

Ece Erken öldürülen eşi ardından konuştu: Cinayet planlı işlendi

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi sunucu Ece Erken, cinayetin planlı olduğunu belirterek, "O gece bir şey olacağı içime doğdu. Söylenenlere inanmıyorum, cinayet planlı işlendi' dedi.

23:56 29 Ocak 2022 Cumartesi
Ece Erken öldürülen eşi ardından konuştu: Cinayet planlı işlendi
Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi sunucu Ece Erken, cinayetin planlı olduğunu belirterek, "O gece bir şey olacağı içime doğdu. Söylenenlere inanmıyorum, cinayet planlı işlendi' dedi.



Bakırköy’de restoranda uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun sunucu eşi Ece Erken, 65 bin liralık alacak iddiasına inanmadığını, eşinin planlı bir şekilde öldürüldüğünü söyledi.

Show Haber’e konuşan Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 65 bin lira için değil planlı bir şekilde cinayete kurban gittiğini belirtti.


Ağlamaktan konuşmakta güçlük çeken ünü sunucu, “Hayat arkadaşımdı, inanamıyorum hala, boşyere gitti. Nasıl çıktığımı bilmiyorum evden taksiyle çıktım. Ayağından vuruldu dediler. En kötü sakat kalır bakarım kocama dedim. Beni yaşarken öldürdüler. Çocuklarına aşıktı. Diyorduk birlikte yaşlanacağız biz. Son nefesimi yanında vereceğim. Ben diyorum ki keşke ben ölseydim. Beni her toplantıya götürürdü oturup beklerdim. O toplantıya götürmedi. Kocamı 12’yi çeyrek geçe aradım. Dedim ki niye aramadın bak bu saate kadar. Fikret Orman toplantı yapmak istemiş yoksa gitmeyecekti. Hiç ayrılmazdık ki onunla.” diye konuştu.

‘AMBULANS 14 DAKİKA SONRA GELMİŞ’

Ölüm haberini aldığı anı anlatan Erken, “12 buçukta tekrar aradım açmadı. Ambulans 14 dakika sonra gelmiş. O sırada bilinci yerinde boş bakıyormuş. Ben hastaneye girdiğimde Celal Abi’nin bir kolundan biri diğer kolundan biri tutumuş, ‘kaybettik’ dediler. Ben hala inanamıyorum.” dedi.

İddia edilen cinayet sebebeine inanmadığını söyleyen ünlü sunucu, “Aracı olmuş. 65 bin liralık bir alacak varmış ama ben inanmıyorum. Hakime sasleniyorum. Ayağına sıkmış zaten yürüyemiyor bir daha sıkıyor öldürmek için sıkıyor. Yerde yatan adamın ayağına sıkmak cinayete teşebbüs. Bu adam eğer 10 yıldan önce çıkarsa hakkımı helal etmiyorum.” dedi.

AĞABEY CELAL MAHMUTYAZICIOĞLU: SÜRECİ SIKI SIKIYA TAKİP EDECEĞİZ

İstanbul Bakırköy’de balık restoranında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden, Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun (42) ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, “Faillerin hepsi yakalanmış. Emniyet güçleri takdire şayan, hızlı şekilde bu konuyu çözdüler. Yargı sürecini çok dikkatli ve sıkı şekilde takip edeceğiz. Hak ettikleri cezayı almalarını sağlamak için hukuk kuralları çerçevesinde elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.

Son güncelleme: 23:56 29.01.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı