• Turkhane Logo

Dünya liderleri Cumhuriyet'in 99. yılını kutladı

Dünya liderleri, bugün 99. yaşına giren Cumhuriyetimiz için kutlama mesajları paylaştı

13:28 29 Ekim 2022 Cumartesi
Dünya liderleri Cumhuriyet'in 99. yılını kutladı
Dünya liderleri, bugün 99. yaşına giren Cumhuriyetimiz için kutlama mesajları paylaştı

Liderler, Cumhuriyetin 99. yılı için Türkiye Cumhuriyeti ve Türk halkına, dostluk ve beraberlik vurgularıyla tebrik mesajları paylaştı.

UKRAYNA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Twitter üzerinden paylaştığı mesajında barış ve refah dileklerini ön plana koyarak Türkiye Cumhuriyetinin 99. Cumhuriyet Bayramını kutladı.


Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan edilmesinin 99. yıl dönümü vesilesiyle ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutluyorum. Dost Türk halkına barış, esenlikler ve refah diliyorum. Ortak çabalarımızın Karadeniz bölgesine barış, güvenlik ve istikrarın geri gelmesini sağlayacağına inanıyorum.

İSRAİL

İsrail Devletinin resmi Twitter hesabı, dostluk vurgusuyla 99. Cumhuriyet Bayramını kutladı.
Yarın bağımsızlığının 99. yılını kutlayacak olan Türkiyedeki dostlarımızın Bağımsızlık Günü kutlu olsun!

greeting for Turkiye Independence Day 



ABD

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Elçiliği, Twitter üzerinden 99. Cumhuriyet Bayramını kutladı.
Türkiye Cumhuriyetinin 99. yılı kutlu olsun!


İSVEÇ

İsveçin Türkiye Büyükelçisi Staffan Herrström, Twitter üzerinden Cumhuriyetin 99. yılını kutladı.
Herrström, Türkiyenin Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle, Türk milletini en içten dileklerimizle kutlarız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun! mesajı ile paylaştığı videoda, Cumhuriyetin ilanının 99. yılında, Türk halkına en içten tebriklerimi sunarım. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun ifadelerini kullandı.

HOLLANDA

Hollanda Krallığı Başkonsolosu Arjen Uijterlinde, Twitter üzerinden paylaştığı fotoğraf ile Cumhuriyet bayramını kutladı.
Bugün erken saatlerde İstiklal Caddesinde. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına hazırlanılıyor. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun Türkiye!

NATO

NATO Savunma Koleji, Twitterda Türk Bayrağı paylaşarak Biz NATOyuz, Müttefikiz, Beraber Daha Güçlüyüz mesajları eşliğinde Türkiyenin Cumhuriyet Bayramını kutladı.
NATO Savunma Koleji, Müttefikimiz Türkiyenin Cumhuriyet Bayramını kutlar!


GOOGLE

Google Twitterda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Arama motorunun ana sayfasına Cumhuriyet Bayramı Doodleı yerleştirdi.
Türkiye Milli Gününü kutlamak için bugünün çiziminde, bağımsızlığın ilan edildiği yer olan Türkiyenin İlk Büyük Millet Meclisi Binası yer alıyor.

Son güncelleme: 13:28 29.10.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı