• Turkhane Logo

Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen kaymakama soruşturma

16:50 08 Kasım 2023 Çarşamba
Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen kaymakama soruşturma





Artvin’in Yusufeli ilçesinde, restoranda yediği döner ve tatlıyı beğenmeyip, hesap ödemeden işletmeden ayrılan Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında, İçişleri Bakanlığı’nca soruşturma başlatıldı. Restorandaki o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.



Artvin’in Yusufeli ilçesinde, yanındaki 2 misafiriyle restorana giden Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, döner, ardından da sütlaç siparişi verdi. Misafirleriyle birlikte döneri, ardından da tatlı yiyerek çay içen Kaymakam Meral, masadan kalkarak kasaya yöneldi.



Kasada duran işletme sahibi Ferhat Kodat’a döner ve tatlıyı beğenmediğini söyleyen Kaymakam Meral, hesap ödemeden restorandan ayrıldı. Restoranda yaşanan bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.




Automatisch generierte Beschreibung/>



İçişleri Bakanlığı, yaşananlara ilişkin sosyal medyadan yapılan tepki paylaşımları üzerine harekete geçerek, soruşturma başlattı. Artvin Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bugün medyada yer alan konu ile ilgili Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatıldı.” ifadeleri kullanıldı.

Son güncelleme: 16:50 08.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı