• Turkhane Logo

Dolmabahçe’de sürpriz görüşme: Talep Erdoğan’dan geldi, 1 saat sürdü

19:50 19 Mayıs 2023 Cuma
Dolmabahçe’de sürpriz görüşme: Talep Erdoğan’dan geldi, 1 saat sürdü





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sinan Oğan, Dolmabahçe’de bir görüşme gerçekleştirdi. Basına kapalı görüşme 1 saat sürdü.



Cumhurbaşkanlığı için ikinci tur seçimi öncesi siyasi görüşme trafiği hızlandı. Cumhur İttifakı’nın ortak adayı Recep Tayyip Erdoğan, ATA İttifakı’nın adayı Sinan Oğan ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleşen görüşme 1 saat sürdü.



GÖRÜŞME BUGÜN GERÇEKLEŞTİ



Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, bugün bir araya geldi. Görüşmenin Erdoğan’ın Dolmabahçe’deki ofisinde saat 17.00 sıralarında başladığı öğrenildi.



İKİ LİDERDEN DE AÇIKLAMA GELMEDİ



Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından ofisten ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamada bulunmayarak programına devam etti. ATA İttifakı’nın ortak adayı Sinan Oğan da herhangi bir açıklama yapmadı.



ERDOĞAN, OĞAN İÇİN ‘BU ŞEKİLDE MÜZAKERE ETMEYİ SEVMEM’ DEMİŞTİ



Uluslararası basının itibarlı kuruluşlarından CNN International’a açıklamalarda bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan ile müzakere etmeyeceğini dile getirmişti. Oğan’ın taleplerine boyun eğmeyeceğini vurgulayan Erdoğan, “Ben bu şekilde pazarlık yapmayı seven bir insan değilim” demişti.

Son güncelleme: 19:50 19.05.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı