• Turkhane Logo

"Dolandırıcı mısınız?" sorusu Cem Uzan'ı sinirlendirdi

Cem Uzan, "Dolandırıcı mısınız" sorusuna verdiği yanıtta "Ben dolandırıcı falan değilim. Türkiye'nin en büyük holdingini kuran adamım. 40 bin kişiye iş verdim ben! Dedi.

20:04 23 Eylül 2022 Cuma
Cem Uzan, "Dolandırıcı mısınız" sorusuna verdiği yanıtta "Ben dolandırıcı falan değilim. Türkiye'nin en büyük holdingini kuran adamım. 40 bin kişiye iş verdim ben! Dedi.


Uzun senelerdir Fransada bulunan Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, Oğuzhan Uğurun sunduğu Babala TVde yayınlanan Mevzular Açık Mikrofonun konuğu oldu.

Programı izlemeye gelen bir seyirci Uzana Teknoloji ile alakalı bir soru soracağım. Pamukovadaki çiftliğiniz ile ilgili. Her oda da gizli bir kameranın olduğu klozetlerde özel teknoloji ile üretilmiş bir cihaz kullanmışsınız. İdrar ve dışkı analizi yaparak misafirlerinizin uyuşturucu kullandığını tespit edip şantaj yapıyormuşsunuz. sorularını sordu.


Uzan, Pamukovadaki çiftliği ile alakalı bu sorular sorulurken kahkaha attı. Uzan kahkaha attığı sırada aynı kişi Hakkınızda bir çok dolandırıcılık iddiası var dolandırıcı mısınız? sorusunu yöneltti. Uzanın yanıtı bu kez sert oldu.

ÇOCUKTUN HERHALDE 

Uzan, Ben dolandırıcı falan değilim. Türkiyenin en büyük holdingini kuran adamım. 40 bin kişiye iş verdim ben! Türkiyede yüzlerce binlerce televizyon kanalı varsa onun müsebbibi benim kardeşim. Eğer Türkiyeye özgürlüğü medya vasıtasıyla getirdiysem RTÜK öncesinde, Star TV öncesinde müzikler TRT denetiminden geçerek çalıyordu. Bilir misin sen o günleri? Bilmezsin. Çocuktun herhalde. Radyoları bilir misin? Bilmezsin. Çocuktun herhalde. Onların hepsini Türkiyeye ben getirdim. Özel televizyonları, özel radyoları, cep telefonlarını ben ve ailem getirdi kardeşim dedi.

Uzan şöyle devam etti: 

40 bin kişiye iş verdik. Türkiyenin en büyük holdingiydik. İki numarayı ve üç numarayı topladığın zaman bizim holdingin yarısı etmiyordu. Onun için bana dolandırıcı dediğin zaman sadece bana hakaret etmiyorsun.

Son güncelleme: 20:04 23.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı