• Turkhane Logo

Doğu Perinçek: Erdoğan, oylar bölsün diye İnce'yi destekliyor

Perinçek, seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada,

01:41 05 Nisan 2023 Çarşamba
Doğu Perinçek: Erdoğan, oylar bölsün diye İnce'yi destekliyor
Perinçek, seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada,

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 14 Mayıstaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmak için yeterli sayıda imza toplayamadı. Bu konuda yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın karşı tarafın oylarını bölmek amacıyla Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnceyi desteklediğini iddia etti.
İddialarına cevap veren Muharrem İnce ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Bu büyük sırrı (!) kulağına Erdoğan mı fısıldadı? Erdoğan abine söyle, sadece Doğu yetmez Batı’da da ne kadar müfteri varsa üzerimize salsa bize vız gelir tırıs gider şeklinde bir mesaj paylaştı.
İnce, Perinçekin iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve kendisini hedef alan ifadelerin doğru olmadığını belirtti. Ayrıca, Perinçekin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yeterli sayıda imza toplayamamasının sebebinin, halkın kendisine ilgi göstermemesi olduğunu söyledi.

Bu arada, Doğu Perinçek, Erdoğanın Cumhur İttifakına katılma tekliflerini reddetmesi konusunda da açıklamalarda bulundu. Perinçeke göre, Erdoğan Cumhur İttifakına katılmayı reddederek, Muharrem İncenin adaylığına destek verdi.
Muharrem İnce, Perinçeke Bu büyük sırrı (!) kulağına Erdoğan mı fısıldadı? Erdoğan abine söyle, sadece Doğu yetmez Batı’da da ne kadar müfteri varsa üzerimize salsa bize vız gelir tırıs gider sözleriyle yanıt verdi. 


Son güncelleme: 01:41 05.04.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı