• Turkhane Logo

DHA, Eylem Tok’un oğlunun adını ve yurtdışına kaçtıklarını gizlemiş

17:50 10 Mayıs 2024 Cuma
DHA, Eylem Tok’un oğlunun adını ve yurtdışına kaçtıklarını gizlemiş





Medya ombudsmanı Faruk Bildirici, son gazetecilik skandalını analiz etti: DHA, ilk haberde Eylem Tok’un oğlunun adını ve yurtdışına kaçtıklarını bile bile gizlemiş!







Medya ombudsmanı Faruk Bildirici’nin analizi şöyle ; DHA Muhabiri Rojda Altıntaş’ın, Murat Aci’nin cenaze törenini izlemesine, tanıkların Timur C.’nin adını vermesine, annesinin oğlunu kaçırdığını söylemelerine rağmen DHA haberi bir gün bekletmiş, İsimleri görüntüden de çıkarıp öyle haber yapmış!



Aradan iki ay geçtikten sonra bile olsa DHA muhabiri Rojda Altıntaş’ın kaza haberi için baskı gördüğünü açıklaması, kanıt olarak da “Revna Demirören’in şoförü İlker” olarak tanıtan kişiyle yaptığı telefon konuşmasının görüntü kaydını, Revna Demirören ile görüşmenin ekran görüntüsünü yayımlaması takdire şayan bir durum. İşsiz kalmak pahasına bu skandalı ortaya çıkardığı için bu genç gazeteciyi tebrik etmek gerek.



Polis neredeydi o gece diye de sormak gerek. Timur C, annesinin aracını kaza yerinde bıraktığına göre polisin o gece hemen aracın sahibini, adresini sorgulayıp dakikalar içinde peşine düşmeleri gerekmez miydi? Bir ölü dört yaralı olmasına rağmen polis de o gece kaza yapan sürücüyü yakalamaya çalışmamış! Neden? Kaynak: http://farukbildirici.com

Son güncelleme: 17:50 10.05.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı