• Turkhane Logo

'Devlet Bahçeli'nin hastalığı ne? İşte Bahçeli'nin veliahtı...'

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili sır perdesi aralanabilmiş değil. Bahçeli günlerdir kamera karşısına çıkmıyor. Kılıçdaroğlu'yu hedef alan son açıklamasının da yazılı olarak yapılması dikkat çekti.

19:39 05 Ekim 2019 Cumartesi
'Devlet Bahçeli'nin hastalığı ne? İşte Bahçeli'nin veliahtı...'
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili sır perdesi aralanabilmiş değil. Bahçeli günlerdir kamera karşısına çıkmıyor. Kılıçdaroğlu'yu hedef alan son açıklamasının da yazılı olarak yapılması dikkat çekti.




Sağlık durumunun siyasi hayatını bitirdiği şeklinde yorumlar da yapıldı. Öldüğü yönünde spekülasyonlar da. Partisi ise durumunun iyi olduğunu iddia ediyor.


MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Bahçelinin istirahat halinde olduğunu ve sürekli görüştüklerini açıkladı. Ülkücülerin daha önce saldırdığı gazeteci Sabahattin Önkibar ise MHP’lilerin bilinen tepki ve ceberrutlukları sebebiyle gazeteciler Bahçeli ile alakalı değil hasta olduğu haberi, hiç bir konuda kalem oynatamıyor diyor.

Odatv yazarına göre Devlet Bahçeli hasta yani ciddi rahatsızlıkları var.

Peki Bahçelinin hastalığı anlatıldığı üzere sadece soğuk algınlığı mı? Önkibar şunları söylüyor:

Hayır hastalığı soğuk algınlığı değil zira öyle olsa Bahçeli hastane hastane gezip farklı doktorların fikrine müracaat etmez, dahası çok önemsediği TBMM’nin açılışında mutlaka Meclis’de olurdu. Onu muayene eden doktorlardan birinden sızan bilgiye göre Bahçeli’nin sorunu kalp ve bazı organ yetmezlikleri. Bu vesile ile kendilerine sağlık dileklerimizi iletelim ve kulis fısıltılarına geçelim.

Evet iddialara göre Devlet Bahçeli hastalık sebebiyle bu aralar ikilem içinde yani çekilme ve çekilmeme noktasında imiş!

Bütün liderler gibi son nefese kadar postta oturma duygusu hala egemenmiş ki, hasta yatağından Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine kendi adıyla yazılı açıklama yaptırması bunun yansıması. Ancak mecalsizliği bu hırsına gem vuruyormuş!

Takatsizliğine ilaveten kendinden sonraki MHP’yi dizayn etme üzerinde kafa yorduğu bir başka iddia.

Fısıltılara göre Bahçeli’nin gizemli istişare arkadaşları ona şunu önermiş:

-“Hasta halinde olağanüstü kurultaya gidersen, salonda duygusallık hâkim olur ve istediğin ismi seçtirebilirsin. Eğer bunu yapmaz isen MHP senden sonra farklı bir yörüngeye oturur.”

Devlet Bahçeli işte bu bakışın gereği olsa gerek,  veliahdını sahneye sürüp sürme noktasında kararsızmış.

Önkibar sözü Devlet Bahçelinin veliahtına getiriyor ve veliahtı kim sorusuna şu yanıtı veriyor:

Bahçeli’nin şahsi parasıyla burs verip üniversitede okuttuğu isimdir ki bunu MHP camiası biliyor. Dahası, MHP lideri onu iki dönemdir sürpriz şekilde İstanbul listelerinin başlarına koyarak milletvekili olmasını sağladı.

Adı: 1976 doğumlu İzzet Ulvi Yönder’dir. Bir ara ülkücü sosyal medya’da çeşitli konularda hedefe oturtulan İzzet Ulvi Yönter’in Bahçelinin veliahdı olduğu MHP içinde birkaç yıldır herkesin dilinde. Bahçeli çekilir mi, Yönter ismi veliaht olarak tutar mı bilmeyiz lakin ülkücü kamuoyunda konuşulanlar bunlar.

 

Son güncelleme: 19:39 05.10.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı