• Turkhane Logo

Devlet Bahçeli’den ‘ekonomik kriz’ tesellisi: Bugün yoksa yarın olacaktır

MHP lideri Devlet Bahçeli, ekonomik krizi ‘vatan, inanç birliği’ gibi kavramlarla anlattı.

12:41 12 Nisan 2022 Salı
Devlet Bahçeli’den ‘ekonomik kriz’ tesellisi: Bugün yoksa yarın olacaktır
MHP lideri Devlet Bahçeli, ekonomik krizi ‘vatan, inanç birliği’ gibi kavramlarla anlattı.


Enflasyonun geçici olduğunu savunan Bahçeli, “Vatan olmadıktan, millet yaşamadıktan sonra az yesek ne olur. Çok yesek neye yarar? Ekonomik sıkıntı varsa inanç birliği, güç birliği yapar hepsini aşarız. Bugün yoksa yarın olacaktır, bugün eksikse yarın tamamlanacaktır. Fiyat artışları, zamlar, hayat pahalılığı gelip geçicidir.” dedi.

İktidarın küçük ortağı MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Ekonomik sorunları anlatırken Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşanan yokluktan örnekler verdi. “Elde yok, avuçta yoktu ancak muazzam bir inançları vardı. Taviz vermeyen bir istiklal iradeleri vardı. Seve seve şehadeti göze almışlardı. Vatan olmadıktan, millet yaşamadıktan sonra az yesek ne olur. Çok yesek neye yarar? Vatan namustur.” diyen Bahçeli, ekonomik sıkıntıların ‘inanç birliği’ ile aşılacağını savundu.


Devlet Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

BUGÜN EKSİKSE YARIN TAMAMLANIR

Haksızlıklar elbet telafi edilir. Ekonomik sıkıntı varsa inanç birliği, güç birliği yapar hepsini aşarız. Mağduriyet yaşayan varsa hak ettiği sosyal ve ekonomik seviyelere çıkarılır. Geleceğimizin çok daha iyi olacağını bilmek ve buna inanmak zorundayız. Akıntıya karşı kürek çekemeyiz. Bugün yoksa yarın olacaktır, bugün eksikse yarın tamamlanacaktır. Yeter ki Türkiye Cumhuriyeti var olsun. Fiyat artışları, zamlar, hayat pahalılığı gelip geçicidir. Müslüman’a karamsarlık haramdır.

HİSARIMIZDA GEDİK AÇTIRMAYIZ

Türkiye’nin zora girmesini siyasal rant olarak görenler tek kelimeyle kifayetsiz muhterislerdir. Bunları Türk milletinin ekmeğine, emeğine hasıl olmuş meymenetsizlerdir. Dangıl dungul konuşan Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı neyden bahsediyor? Hisarımızda gedik açtırmayız, kalemizi düşürmeye çalışanlara göz açtırmayız.

KAŞIKÇI DAVASINI ÇARPITANLAR ZİLLETTEDİR

Kaşıkçı davasını kasten çarpıtanlar zillettedir. Türkiye’nin moratoryuma gireceğini söyleyenler zillettedir. Terörist Demirtaş ile Sorosçu Kavala’nın mahkeme kararları için şaibeli diyenler zillettedir. Aday enflasyonuyla vakit geçirenlere diyorum ki bizim adayımız bellidir, sizin çürük adayınız ne zaman ortaya çıkacaktır? İlan edin adayınızı da boyunuzun ölçüsünü görelim.

KILIÇDAROĞLU BİR ZIRVADIR, ZORBADIR

Kılıçdaroğlu etap etap Türkiye Cumhuriyeti’nin sabrını test eden bir zırvadır, zorbadır, zillettir. İçinde bulunduğumuz zor günler yakında geride kalacaktır, Türkiye Cumhur İttifakı’yla yükselecektir.

Devlet milletiyle bir bütündür. Birisi olmadan diğerinin anlamı yoktur. Devlet yoksa barış yoktur, ekonomi yoktur, huzur yoktur, bağımsızlık yoktur. Türk milleti devlet kuran, dünyada üstünlüğe sahip beşeri bir kuvvettir. Önümüzde Türk milleti ve MHP ve Cumhur İttifakı için zorlu bir dönem vardır.

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI

Pakistan’da demokrasi ayıplarını üzülerek izliyoruz. Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın sona ermesi dileğimizdir. Küresel hakimiyet mücadelesi mazlumların canı pahasına sürdürülmektedir. Silah baronları silahların susmasına karşıdır. Kalıcı çözüme hizmet eden, Türkiye’den başka ikinci bir ülke aransa da bulunamayacaktır.

ABD’den gelen F16 mesajları göz boyamaya yöneliktir. Rusya ile Ukrayna arasındaki kanlı mücadelenin devamını arzulayan hiçbir ülke iyi niyetli görülemez.

Son güncelleme: 12:41 12.04.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı