• Turkhane Logo

Derbide puanlar paylaşıldı

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı

00:33 03 Kasım 2018 Cumartesi
Derbide puanlar paylaşıldı
Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı

Süper Ligde 11. haftanın en önemli karşılaşmasında Galatasarayın 2-0 öne geçtiği maçta Fenerbahçe müthiş bir geri dönüş yaptı ve maç 2-2 berabere bitti.Türk Telekom Stadında oynanan mücadelede konuk ekip Fenerbahçenin gollerini penaltıdan 66. dakikada Valbuena ve 72. dakikada Jailson atarken, ev sahibi Galatasarayın gollerini 41. dakikada Donk ve 49. dakikada Linnes kaydetti.
Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 20ye yükseltip liderlik yarışını sürdürürken Fenerbahçe de puanını 11 yaptı.
TERİMDEN 3 DEĞİŞİKLİK BİRDEN!Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 sona eren Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından dün sahaya sürdüğü ilk 11de 4 değişikliğe gitti. Kart cezalısı olan Mariano yerine Onyekuruyu ile birlikte Terim, sakatlıklarını atlatan Serdar Aziz ve Eren Derdiyoku, Fenerbahçe karşısında ilk 11de sahaya sürdü.

FEGHOULİ VE SİNAN GÜMÜŞ KULÜBEDE!Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ligde ilk 10 haftanın 9unda ilk 11de görev verdiği Sinan Gümüşü dün gece yedek soyundurdu. Bu sezon yalnızca 1 kez rakip fileleri havalandıran Sinan Gümüş performans düşüklüğü nedeniyle derbiye kulübede başladı. Tecrübeli teknik adam sakatlığını atlatmasına karşın Feghouliyi de yedek soyundurup Onyekuruyu tercih etti.

Son güncelleme: 00:33 03.11.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı