• Turkhane Logo

Deniz kazasında yaralanan Vuslat Doğan Sabancı taburcu oldu

12:25 03 Eylül 2023 Pazar
Deniz kazasında yaralanan Vuslat Doğan Sabancı taburcu oldu





Yunanistan’ın Lipsi adasında eşi Ali Sabancı ile birlikte deniz kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı taburcu edildi. Sabancı’nın tedavisinin evinde devam edeceği belirtildi.



Yunanistan tatillerinde zodyak botla kayalıklara çarparak ağır yaralanan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile eşi Doğan Holding Yönetim Kurulu üyesi Vuslat Doğan Sabancı’nın sağlık durumları iyiye gidiyor.
Vuslat Doğan Sabancı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’den taburcu oldu




Patronlar Dünyası’nda yer alan habere göre, Vuslat Doğan Sabancı, Amerikan Hastanesi’nden cuma akşamı taburcu edildi. Tedavisine evinde devam edilecek olan Vuslat Hanım’ın sağlık durumu doktorları tarafından evinde yakından takip edilecek. Kızının evine geçmesinin ardından ünlü iş insanı Aydın Doğan da Bodrum’dan yarın İstanbul’a gelecek ve kızını evinde ziyaret edecek. Üç büyük operasyon geçiren ve sağlık durumu günden güne daha iyiye giden Ali Sabancı’nın tedavisine ise Amerikan Hastanesi’nde devam ediliyor.



FİLENİN SULTANLARININ MAÇLARINI İZLİYOR



Normal odaya alınan Sabancı yakın aile üyeleri dışında kimseyle görüşmüyor. Filenin sultanlarının maçlarını yakından takip eden Sabancı’nın bu akşamki final maçını da merakla beklediği öğrenildi.



AMERİKAN HASTANESİ’NDE SIKI KURALLAR



Bu arada Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın sağlık durumlarıyla ilgili Amerikan Hastanesi’nde olağanüstü sıkı kurallar uygulanıyor. Dışarıya bilgi sızmasını önlemek için profesör doktorlardan kapıdaki güvenlikçiye kadar herkese kesin talimatlar verildiği öğrenildi. Çiftin sağlık durumları ile ilgili bu kurallara tüm hastane personelinin titizlikle uyması için hastane yönetiminin ciddi uyarılarda bulunduğu da kaydedildi.

Son güncelleme: 12:25 03.09.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı