• Turkhane Logo

Demirtaş, ankesörlü telefonla yeni bir şarkı seslendirdi

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, ankesörlü telefon üzerinden bir şarkı yazdı ve seslendirdi.

15:07 13 Haziran 2018 Çarşamba
Demirtaş, ankesörlü telefonla yeni bir şarkı seslendirdi
HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, ankesörlü telefon üzerinden bir şarkı yazdı ve seslendirdi.

Tutuklu bulunduğu cezaevinde ilklere imza atan HDP Cumhurbaşkanı Selahattin Demirtaş bu kez cezaevi ankesörlü telefonuyla kendi sesinden, sözü ve bestesiyle yeni bir şarkı yayımlandı.





HDP’nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin  Demirtaş, 6 Kasım 2016 yılından beri Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunuyor. Demirtaş hakkında açılan birçok davada henüz hüküm yok. Hakkındaki suçlamalar yaptığı siyasi konuşmalar. Tüm itirazlara rağmen Demirtaş’ın tahliye talepleri reddedildi.
Selahattin Demirtaş 24 Haziran seçimlerinde HDP’nin cumhurbaşkanı adayı.

Ancak O, diğer adaylardan farklı olarak seçim propagandasını özgürce yapamıyor, seçmenleriyle buluşamıyor. Kampanyasını dezavantajlı bir ortamda yürütüyor. Demirtaş, avukatları aracılığıyla sosyal medya hesaplarından sesini duyurmaya çalışıyor. İlk tutuklu cumhurbaşkanı adayı olan Demirtaş, kampanya boyunca ilklere de imza atıyor. Ankesörlü telefonla eşini arayıp canlı yayınlayarak, bir miting atmosferi oluşturma bunlardan biriydi. Bir diğeri vatsap üzerinden sesli mesaj göndermesiydi.

Selahattin Demirtaş seçimlere 11 gün kala bu kez kendi sesinden şarkı yayınladı.

HDP Genel Merkez’in Twitter hesabından paylaşılan şarkının sözleri ve bestesi de Demirtaş’a ait. Demirtaş’ın seslendirdiği şarkının sözlerinde “Korkma, bağır. Olmadı Hızırı çağır, Hızır senin kalbindedir...” ifadeleri yer alıyor.

 HDP Genel Merkezi “Şarkının başlangıcındaki kayıtla ilgili önemli not: Selahattin Demirtaş kendi şarkısını, bulunduğu cezaevinden ankesörlü telefonla arayarak söylemiştir” notunu da düştü. #Demirtaşın kendi sesinden, sözü ve bestesiyle: Korkma, bağır. Olmadı Hızırı çağır, Hızır senin kalbindedir... pic.twitter.com/NtqwwbqlaJ — HDP (@HDPgenelmerkezi) 13 Haziran 2018

Son güncelleme: 15:07 13.06.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı