• Turkhane Logo

Davutoğlu: Alıştılar, görevimiz bakanı değil TL’yi korumak

Davutoğlu, "Bizim görevimiz bir bakanı korumak değil, bizim ve sizin göreviniz Türk Lirası'nı korumak" dedi.

08:56 08 Ağustos 2020 Cumartesi
Davutoğlu: Alıştılar, görevimiz bakanı değil TL’yi korumak
Davutoğlu, "Bizim görevimiz bir bakanı korumak değil, bizim ve sizin göreviniz Türk Lirası'nı korumak" dedi.



Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Alanya 1. Olağan Kongresinde hükûmete yönelik sert eleştirilerde bulundu. Davutoğlu, “Bizim görevimiz bir bakanı korumak değil, bizim ve sizin göreviniz Türk Lirası’nı korumak” diyerek Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak ve ekonomi yönetimini eleştirdi.

“SOSYAL MEDYA KAMPANYALARINA ALIŞTILAR”


Davutoğlu, “Sosyal medya kampanyalarına alıştılar. Neymiş, emperyalistlere karşı Hazine ve Maliye Bakanı’nı koruyacakmışız. Bizim görevimiz bir bakanı korumak değil, bizim ve sizin göreviniz Türk Lirası’nı korumak” diyerek sözlerine şöyle devam etti:

TÜİK’in verdiği rakamlara bile Türkiye’de fakir halk gelişmiş ülkelerin 30 katı enflasyonla boğuşuyor. Enflasyon bir canavardır, farketmeden sizin maaşınızı eritir, iliğinizi sömürür. Ama halen iktidarlarını düşünüyorlar. Bütün dertleri iktidarda kalmak.

“YOLSUZLUK OLDUĞU İÇİN YOKSULLUK VAR”

Türkiye zengin bir ülke, yolsuzluk olduğu için yoksulluk var. Biz Toroslar’da geçimini temin edemediği için Alanya’ya gelip esnaflık yapanların çocuklarıyız. Yoksulları hiçbir zaman unutmadık, unutmayız. Yoksullukla mücadele Gelecek Partisi’nin en temel hedefidir.

“HİSSETMİYORLAR, ÇÜNKÜ 4 YERDEN MAAŞ ALIYORLAR”

Birileri o yoksulluğu hissetmiyor, çünkü 4 yerden maaş alıyor. Devlette alın teri olmadan bir yerden arpalık gibi maaş alanların o maaşların hepsi haramdır ve o maaşları verenler de vebal altındadır.

Son güncelleme: 08:56 08.08.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı