• Turkhane Logo

Cübbeli Ahmet’ten al haberi: Sine-i cehenneme dönün, fezlekeler geliyor

Kendi kontrolündeki Lalegül TV'de nefret ve ayrımcılık içeren vaazında Cihangir İslam'ı "Ahmet Altan'ı savunuyor ya" diye hedef gösteren Cübbeli Ahmet, HDP'liler için de "Sine-i cehenneme dönün, fezlekeler geliyor" diye tehdit etti.

18:03 24 Kasım 2019 Pazar
Cübbeli Ahmet’ten al haberi: Sine-i cehenneme dönün, fezlekeler geliyor
Kendi kontrolündeki Lalegül TV'de nefret ve ayrımcılık içeren vaazında Cihangir İslam'ı "Ahmet Altan'ı savunuyor ya" diye hedef gösteren Cübbeli Ahmet, HDP'liler için de "Sine-i cehenneme dönün, fezlekeler geliyor" diye tehdit etti.


Halk arasında Cübbeli Ahmet diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam’ı, HDP’yi ve Gülen Cemaati’ni hedef aldı.

Kendi kontrolünde olan Lalegül TV‘de yayınlanan nefret ve ayrımcılık içeren vaazında Cihangir İslam için ‘Saadet’in acayip adamı’ yakıştırması yapan Ünlü, “Müslüman diye ona rey vermişler Saadetçiler, adam şimdi Ahmet Altan’ı savunuyor ya” dedi.


“ULAN, AHMET ALTAN’IN NESİNİ SAVUNUYORSUN”

Cübbeli Ahmet, sosyal medya büyük tepki çeken ‘nefret vaazı’nda şu ifadelere yer verdi:

Cihangir İslam var bir tane Allah, Allah… O saadetin acayip bir adamı var ya. Müslüman diye ona rey vermişler Saadetçiler, adam şimdi Ahmet Altan’ı savunuyor, ‘F..Ö’cüleri savunuyor, millete kurşun yağdıranları savunuyor. Meclis Komisyonunda bir Müslüman garibanı savunmaz, Ahmet Altan’ı savunuyor. Sanki bu Müslümanlar bunun için buna rey verdi. Anlamıyorlar nereye destek verdiklerini, kafaları yok, muhmafif, kafaları yok. Bak, adam ne yapıyor, ulan Ahmet Altan’ın nesini savunuyorsun. Adam bu kadar ‘F..Ö’nün desteği ile Müslümanlara neler ettiler ya, alenen yani. Bunlar böyle, PKK’yı savunurlar, PYD’yi savunurlar, HDP’yi savunurlar, ‘F..Ö’yü savunurlar.

“SİNE-İ CEHENNEME DÖNÜN, FEZLEKELER GELİYOR”

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) içindeki tartışmalara da değinen Ahmet Mahmut Ünlü, “Şimdi de sine-i millete döneceğiz, sine-i cehenneme dönün. (Âmin, amin…) Sine-i milletmiş…” diyerek, “Sizden çok şey biliyorum” sözlerini sarf etti. Ünlü, HDP’liler için, “Neyse şimdi yavaş yavaş fezlekeleri geliyor, dokunulmazlıkları kaldırılmak üzere. İnşallah yaptıklarının cezasını çekecekler.” ifadelerini kullandı. Cübbeli Ahmetten nefret vaazı:

◾️(Cihangir İslama): Müslüman diye rey vermişler, Ahmet Altanı savunuyor
◾️Kayyum atanmasına itiraz etmek vatan hainliğidir
◾️(Diyarbakır BB Başkanı Selçuk Mızraklıya): Gece teröristi tedavi etmiş
◾️Soner Yalçın öyle değil, hükümeti destekliyor pic.twitter.com/ngqtpiynGI — Kronos (@KronosHaber) November 23, 2019 “KAYYIM ATAMAYA İTİRAZ ETMEK VATAN HAİNLİĞİDİR”

Ahmet Mahmut Ünlü, kayyım atamaya itiraz etmenin vatan hainliği olduğunu öne sürerek vaazını şöyle sürdürdü:

Hala kayyım atanmaya itiraz ediliyor, kayyım atanmaya itiraz edilir mi ya… Adam belediyenin encümen üyesi, başkan yardımcısı bilmem ne, bakan açıklıyor, Süleyman Bey. Allah ona yardım etsin (Âmin), Allah onu muhafaza etsin (Âmin), Allah onu teyit etsin (Âmin), adamcağız açıklıyor, patlayıcıları diyor, patlayıcıları bahçesinde bulduk diyor. Adam, bahçesinde ya… Belediyede başkan, başkan yardımcısı… Encümen. Adamın bahçesi patlayıcı dolu. Ne yapacak bu patlayıcıyı, evini mi patlatacak, yoo, gitçek bir Müslümanı patlatacak. Bunlara kayyım atıyor hükümet, devlet. Hükümet yapmıyor ki bu işi, bu devlet meselesi. Adam hala diyor ki, bu diyor, kayyım atanır mıymış diyor. Bugün kayyım atanmaya itiraz etmek vatan hainliğidir. Neden vatan hainliğidir, kimse keyfinden kayyım atamıyor.

Öbürü gitmiş, gece teröristi ameliyat etmiş. Gece 3’te teröristi hastaneye getirmişler, bu da belediye başkanı. Bu belediye başkanı da doktor muymuş neymiş, gitmiş gece teröristi ameliyat etmiş. Sabah 9’da taburcu olmuş.

“SONER YALÇIN ÖYLE DEĞİL, HÜKÜMETİ DESTEKLİYOR”

Vaazında ODA TV Yayın Yönetmeni Soner Yalçın’ı ayrı tutan Ünlü, şu değerlendirmeleri yaptı:

Şimdi bu Halk TV’dekiler, Ayşenur Arslan falan, bilmem neler, bu solcu taifesi var ya, hepsi demeyelim, ulusalcılar böyle değil. Yani solcu olup da ulusalcı olanlar, Atatürkçü olanlar böyle değil. Mesela, Soner Yalçın geçen gün Teke Tek’teydi. Adam mesela Atatürkçüdür, Kemalist’tir, ulusalcıdır ama adam ne diyor, hükümetin bu icraatlarını destekliyorum.

“ÇÖZÜM SÜRECİ YANLIŞTI, BİZ BUNA ÇOK KARŞIYDIK”

Türkiye’nin güneydoğusunda yapılan operasyonlar için, “Bu yapılanlar PKK kapımıza gelip de karımızı kızımızı dağa kaçırmasın diyedir. Mevzu bu, yoksa herkesi mahvedecekler.” diyen ünlü, sözlerinin ilgili bölümünde şunları söyledi:

Çözüm süreci yanlıştı, hata idi, biz buna çok karşıydık. Konuşmalarımızda da ima ediyorduk. Büyük bir yanlış, olan oldu artık. Kobani’ye onların geçirilmeleri çok büyük bir hataydı. Bunlar oldu, bu yanlışlar yapıldı. Ama o zamanlar unutmayın, hükümetin içindeki kadrolarda ekseride bürokratlar kime bağlıydı, ‘F..Ö’ye bağlıydı. Rus uçağını düşürüyor, kimsenin haberi yok, başbakanın haberi yok. Olunca da ne yapsın, haberim vardı demek zorunda kaldı. Halbuki kim yapıyordu, ‘F...Ö yapıyordu, Rusya ile papazlık olalım diye, Rusya zaten papaz, tam papazlık olacağız.

“‘F..Ö’ OLSA AFRİN’E GİREBİLİR MİSİN?”

Çözüm süreci ‘F..Ö’nün işi, uçak düşürme ‘F...Ö’nün işi, Süleyman Şah türbesinin nakli oradaki 10 dönümlük vatan toprağını nakletmenin esas gayesi ne, o orada olursa oraya birlik gönderebiliyorsun. Oraya birlik gönderebilirsek oyunları bozuluyor.

Sen ‘F..Ö döneminde Afrin’e gidebilir misin? Bütün askerler şehit olurdu, kumandan ‘F...Ö’cü zaten. PKK’ya diyecek ki, tarayın bunları. Öyle. Fırat Operasyonunda başarılı olmak mümkün mü ‘F...Ö’nün komutanları şimdi olsaydı.

Son güncelleme: 18:03 24.11.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı