• Turkhane Logo

‘Çok Gezenti’ programının yapımcısı Burak Akkul’un sonuçları pozitif çıktı!

‘Gezgin Burak’ olarak bilinen TV program yapımcısı Burak Akkul’un koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığı öğrenildi.

08:50 17 Mart 2020 Salı
‘Çok Gezenti’ programının yapımcısı Burak Akkul’un sonuçları pozitif çıktı!
‘Gezgin Burak’ olarak bilinen TV program yapımcısı Burak Akkul’un koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığı öğrenildi.



Program yapımcısı Burak Akkul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 5 gündür İstanbul Kartal Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs şüphesiyle gözlem altında tutulduğunu ve sonuçlarının açıklanmadığını duyurmuştu.

Sosyal medyadan takipçilerine seslenen Burak Akkul, durumunun pozitif olma ihtimalinin yüksel olduğunu vurgulamıştı. Akkul’un bugünkü yaptığı açıklamada yapılan test sonuçlarının pozitif çıktığını ve koronavirüs tedavisine başlandığını ifade etti.


TEDAVİYE BAŞLANDI

Twitter’dan yayınladığı videoyla, eşiyle birlikte İstanbul’daki bir hastanede Koronavirüs tedavisi gördüğünü ancak test sonucunun kendisine söylenmediğini belirten sunucu Burak Akkul, test sonuçlarının pozitif çıktığını açıkladı.

“Paylaşım amacına ulaştı” diyen Burak Akkul, “O video misyonunu tamamladı. Sonuçlarım pozitif çıktı. Çok da iyi tedavi uyguluyorlar” dedi.

Burak Akkul açıklamasının devamında, “Bugünkü paylaşımımdaki amaç, kimseyi eleştirmek ya da üzmek kırmak değildi. Bit ihtiyacı gidermek ve sonucu öğrenmek istiyorduk. Sizlerin de yardımlarıyla ve paylaşımlarıyla, konu gerekli yerlere ulaştı ve bana sonuç geldi. Bana şu anda korona – pozitif tedavisi uyguluyorlar. Sizi gelişmelerden haberdar edeceğim.” İfadesini kullandı.

Teve 2 ekranlarında her pazar günü yayınlanan Çok Gezenti isimli programı sunan Burak Akkul bugün (16 Mart) öğlen saatlerinde çektiği video ile bakanlığa eşi ve kendisinin test sonucunun açıklanması yönünde çağrı yapmıştı.

EŞİNİN SONUÇLARI HENÜZ ÇIKMADI

Burak Akkul’un İngiltere’den birlikte döndüğü eşi Seda Akkul ise kendisini ev karantinasına aldı. Burak Akkul’un Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Seda Akkul, testlerinin sonucunu henüz alamadığını, sonuçlar geldikten sonra açıklama yapacağını söyledi.
  Tekrar merhaba. Ve çok teşekkür ederim. pic.twitter.com/0jfs3i2mof — Burak Akkul (@burakakkul) March 16, 2020
 

Son güncelleme: 08:50 17.03.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı