• Turkhane Logo

‘Çiftlik Bank mağduru’ 1650 kişi ikinci kez ‘dolandırıldı’

‘Çiftlik Bank mağduru’ 1650 kişi, “Paranızı geri alacağız” vaadiyle bir kez daha dolandırıldı.

18:58 19 Mart 2018 Pazartesi
‘Çiftlik Bank mağduru’ 1650 kişi ikinci kez ‘dolandırıldı’
‘Çiftlik Bank mağduru’ 1650 kişi, “Paranızı geri alacağız” vaadiyle bir kez daha dolandırıldı.

CNN Türk’ten Büşra Cin’in haberine göre, İstanbul’da 1650 kişiden “Paranızı geri alacağız” vaadiyle tekrar para istendi. Kişi başı ortalama 500 ile 1000 lirasındaki miktar elden teslim alındı.

Avukat Serdar Öktem “Paralarınızı geri alacağız” diyenlerin telefonlarının kapalı olduğunu söyledi.

Öktem şöyle devam etti: “Yani insanlar arıyor ‘Aradığınız kişiye ulaşılamıyor’ mesajı çıkıyor. İki gün sonra numara tamamen iptal edilmiş vaziyette. Müvekkilim olan şahıslardan birkaç kişi de bu tür mağduriyetler yaşadılar. Bu mağduriyetler sonucu da mağduriyetlerine bir ek daha yaptılar.”


İnternet üzerinden irtibat kurulan ‘Çiftlik Bank mağdurları’yla buluşma ayarlanarak paranın elden alındığını aktaran Öktem,“Bazı gruplara bizim meslektaşlarımız dahi yazı yazıyor: ‘Şu kadar para verirseniz biz davanızı takip ederiz, Uruguay hükümetiyle görüşürüz’ gibi sözler… Biz Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde avukatlık yapabiliriz. Dışına çıktığımızda avukatlık yapamayız. İnsanlar bu şekilde de mağdur ediliyor.”

  / ÇİFTLİK BANK SORUŞTURMASINDA 19 GÖZALTI KARARI / BEYAZ SHOWU ZORA SOKACAK ÇİFTLİK BANK REKLAMI / ÇİFTLİK BANKTAN KAZANDIĞI PARAYI İADE ETMEK İSTİYOR / YILMAZ ÖZDİL: URUGUAYDAN İNEK ALABİLİYORUZ ÇİFTLİKBANKIN SAHİBİNİ ALAMIYORUZ / ÇİFTLİKBANKIN CEOSUNDAN SESLİ YANIT: BİTCOİN ÜRETİP BORCUMU ÖDEYECEĞİM / ÇİFTLİK BANKIN ARKASINDA CİDDİ BİR ÇETE OLMA İHTİMALİ VAR / ÇİFTLİK BANK 100 BİN LİRADAN 150 BAYİLİK VERMİŞ PİYASAYI ÇİFTLİKBANKIN KARŞILIKSIZ KALAN ÇEKLERİNDEN DOLAYI KORKU SARDI

Son güncelleme: 18:58 19.03.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı