• Turkhane Logo

CHP'li Özgür Özel'den AKP'ye Bylock resti: 6 ay sonra hepsini önünüze dökeceğiz

CHP'li Özgür Özel TBMM'de yaptığı açıklamada,

17:24 14 Aralık 2022 Çarşamba
CHP'li Özgür Özel'den AKP'ye Bylock resti: 6 ay sonra hepsini önünüze dökeceğiz
CHP'li Özgür Özel TBMM'de yaptığı açıklamada,

Türkiye Büyük Millet Meclisinde bütçe görüşmeleri sürerken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve AKP Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu arasında tartışma yaşandı.

İki grup başkanvekilinin tartışmasında CHPli Özgür Özel, Bylock iddiası üzerinden AKPlilere hodri meydan dedi. AKPli Emin Akbaşoğlu Şunu söyleyeyim bizim aramızda maklube yiyene değil de Kılıçdaroğlunun danışmanlarının Bylock kullanması gerçekliğine bakarlarsa daha iyi olur kanaatimi ifade ediyorum diye konuştu.
6 AY SONRA ÖNÜNÜZE DÖKECEĞİZCHPli Özgür Özel, 2023 yılının Haziran ayında yapılacak seçimde iktidara geçileceği atfında bulunarak Akbaşoğluna yanıt verdi. Özel, Bylock meselesinde hodri meydan dedik. Rakam da söyledik. Araştıralım, getirin dedik; hiçbir şey çıkaramadılar. 6 ay kaldı, 6 ay sonra öyle Süleyman Soylu gibi değil Kişisel Verileri Koruma Kanunu da zedelemeden masumiyet karinesine saygılı bir şekilde hangi partinin o günkü grubunda, geçmiş grubunda kaç tane Bylockçu varmış, yokmuş hepsini önünüze dökeceğiz. Hepinizi de tatmin edeceğiz. Size oy verenler de kusura bakmasın ama onları da birazcık kahredeceğiz diye konuştu.

Son güncelleme: 17:24 14.12.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı