• Turkhane Logo

CHP Abdüllatif Şener'e ateş püskürüyor: "Kalbi kurumuş"

Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener'in her iki seçimde de Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğine yönelik açıklamalarına tepkiler sürüyor.

19:27 16 Haziran 2023 Cuma
CHP Abdüllatif Şener'e ateş püskürüyor:
Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener'in her iki seçimde de Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğine yönelik açıklamalarına tepkiler sürüyor.

Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, dün akşam katıldığı Halk TVdeki Sansürsüz programında cumhurbaşkanı seçiminde Kemal Kılıçdaroğluna değil Sinan Oğana oy verdiğini açıkladı. Partisinden istifa ettiğini belirten Şener, ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söyledi.

Şenerin bu açıklamalarında CHP Grup Başkanı Özgür Özelden yanıt geldi.

Özel, açıklamalara tepki göstererek Şenerin açıklamalarını içim acıyarak, kanım donarak izledim. Ona oy atan CHPlilere bir özür borcumuz var. Şeneri listemize koyup da oy verdirttiğimiz ve onu buraya taşıyıp da taşıyamadığımız CHPlilerden özür dilemek dışında söyleyecek bir şeyimiz yok dedi.
Vicdanı Kara, Kalbi Kurumuş
Vicdanı kara, kalbi kurumuş sözleriyle Şenere seslenen Özgür Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:Seçildikten sonra partiye kayıt olmuş, seçimlerden sonra istifa etmiş. Suçüstü yakalandı, vicdanı kara, kalbi kurumuş, kendisine alan açan bir partiye teşekkür etmesi gerektiği bir yerde ihanet eden bir anlayışa ne denir?
CHP toplumun belli kesimlerine erişmek, Şenerin vicdanlı muhafazakar olduğu iddiasıyla CHP listelerinden kendine yer buldu. Hangi arkadaşımızı yerinden ettiyse o arkadaşımıza ve ona oy atan partililere özür borcumuz var.

Son güncelleme: 19:27 16.06.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı