• Turkhane Logo

Can Ataklı: Hakan Fidan Hindistan dönüşü Erdoğan’dan azar yedi

18:50 14 Eylül 2023 Perşembe
Can Ataklı: Hakan Fidan Hindistan dönüşü Erdoğan’dan azar yedi





Gazeteci Can Ataklı, Erdoğan’ın Hindistan gezisi dönüşünde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ı fırçaladığını öne sürdü. Ataklı, “Dışişleri Bakanı Hakan Fidan dönüş yolunda Erdoğan’dan sıkı bir “papara” yedi” dedi.



Gazeteci Can Ataklı, Erdoğan’ın Hindistan gezisisi dönüş yolunda Dışişleri Bakan Hakan Fidan’ı fırçaladığını iddia etti.



Söz konusu iddiayı Saray’a çok yakın bir kaynağına dayandırdığını ifade eden Ataklı, “Erdoğan’ın Hindistan gezisinde çok ilginç olaylar yaşandı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan dönüş yolunda Erdoğan’dan sıkı bir “papara” yedi. Cumhurbaşkanı Hakan Fidan’ı görevden bile alabilirdi son anda vazgeçti” dedi.



“BU ADAM BUGÜNE KADAR NASIL BU KADAR TEPELERDE KALMIŞ?”



Dışişleri bakanlığındaki başka bir kaynağımın verdiği bilgiyi de paylaşan Ataklı, “Hakan Fidan her dışişleri bakanının yaptığı gibi göreve geldiğinde bakanlık üst düzey yönetiminden brifing aldı ama hiç de iyi izlenim bırakmadı” Sonra da şöyle devam etti; “Fidan öyle sıradan ve sığ sorular sordu ki toplantıya katılanlar çok şaşırdı. Herkesin ortak kanısı ‘Bu adam bugüne kadar nasıl bu kadar tepelerde kalmış” şeklinde oldu.”

Son güncelleme: 18:50 14.09.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı