• Turkhane Logo

"Camide bira içtiler" iddiasını yalanlayan müezzin hangi partiden aday oldu?

Gezi Parkı eylemleri sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın,

23:06 23 Mart 2023 Perşembe
Gezi Parkı eylemleri sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın,

Seçimler öncesi partilere milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ederken, siyasete atılmak isteyen isimlere sürpriz birisi eklendi.

CHPDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
Dikenden Altan Sancarın haberine göre, Gezi Parkı eylemleri sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğanın, Camide bira içtiler açıklamasını Ben din adamıyım, yalan söyleyemem, içki içildiğini görmedim diyerek yalanlayan Bezmialem Valide Sultan Camisinin o dönemki müezzini Fuat Yıldırım, CHPden milletvekili aday adayı oldu.

GEZİ PARKI OLAYLARINDAN SONRA SÜRGÜN EDİLMİŞTİ

Gezi Parkı olaylarından sonra İstanbul Başakşehire bağlı Kayabaşı Köyüne tayini çıkan Fuat Yıldırım, Diyanet İşleri Başkanlığının atamasına itiraz edip dava açmıştı. Karaköydeki Arap Camiinin müezzini olarak görevlendirilen Fuat Yıldırım, kronik böbrek rahatsızlığı nedeniyle haftanın üç günü diyaliz tedavisi görüyordu.

KILIÇDAROĞLU SIK SIK ZİYARET ETMİŞTİ
2022 yılında böbrek nakli olan Fuat Yıldırımı hastalığı döneminde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ziyaret edip sağlık durumu hakkında bilgi almıştı. Yıldırıma böbrek nakli yapıldığını da CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel duyurmuştu.

Son güncelleme: 23:06 23.03.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı