• Turkhane Logo

Bozdağ'ın nefret söylemine tepki: "AK Parti seçmeni içinde şampanya patlatanlar az değil"

Taha Akyol, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın 14 Mayıs'taki seçimlerin

11:10 28 Nisan 2023 Cuma
Bozdağ'ın nefret söylemine tepki:
Taha Akyol, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın 14 Mayıs'taki seçimlerin

Adalet Bakanı Bekir Bozdağın 14 Mayıstaki seçimlerin Şampanya patlatanlarla temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb’ine hamdedenler arasında olacağına yönelik kutuplaştırıcı sözlerine ilişkin tepkiler devam ediyor.

Karar gazetesi yazarı Taha Akyol da, bugünkü köşesinde Bozdağın bu açıklamasına yönelik Muhalefetteki milyonlarca vatandaşın inancına saldırı olduğu gibi AK Parti seçmeni içinde şampanya patlatanlar az değildir diye yazdı.
ÇİRKİN BİR KUTUPLAŞTIRMA FAKAT SÜRPRİZ DEĞİLBozdağın adaletin tahribatına tek kelime etmediğine dikkat çeken Taha Akyol, yazısında şu ifadeleri kullandı:
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçimlerin şampanya patlatanlarla temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb’ine hamdedenler arasında olacağını söylemiş! Muhalefetteki milyonlarca vatandaşın inancına saldırı olduğu gibi AK Parti seçmeni içinde şampanya patlatanlar az değildir.
Çirkin bir kutuplaştırma fakat sürpriz değil.
Adalet Bakanı, ülkemizde adaleti tahrip eden en önemli meselelerden biri olan hakimlere coğrafi teminat yokluğunu ağzına alabilir mi?! Ülkemizin hukuk devleti sıralamasında kendisinin de büyük katkılarıyla 111. sıraya düştüğünü söyleyebilir mi?!
Böyle sözler ekonomide de hukukta da nelerin üstünü örtüyor, görüyorsunuz.
Dünyadaki iktisadi payımız 1980 seviyesine düştü; bu yüzden.
Halbuki gelişmiş ülke olmanın tek yolu sorunlara çözüm arayışında ilim zihniyeti, değerler sahasında özgürlük ve bir arada yaşama kültürüdür.
SKANDAL AÇIKLAMALAR!Şanlıurfa Eşraf Buluşmasında önceki gün konuşan Bekir Bozdağ, 14 Mayıs seçimleri ile ilgili şu skandal ifadeleri kullanmıştı:
14 Mayısın akşamı Türkiyede iki fotoğraftan biriyle karşılaşılır. Ya şampanya patlatıp bunu sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabbine hamdedenler olacak. Bu ikisinden birini oluşturmak bizim, aziz milletimizin elindedir. O gece kimi sevindireceğimize iyi karar verelim. Ya Kandil sevinecek ya Şanlıurfanın asil insanları sevinecek.

Son güncelleme: 11:10 28.04.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı