• Turkhane Logo

Bolu belediye meclisinde AKP'li üyeyi zabıtalar çıkardı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kendisine ‘Şahsınıza geri zekalı demek isterdim ama zeka yoksunusunuz’ diyen AKP’li üyeyi zabıtaları çağırarak toplantı salonundan çıkarttırdı.

21:11 05 Ocak 2022 Çarşamba
Bolu belediye meclisinde AKP'li üyeyi zabıtalar çıkardı
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kendisine ‘Şahsınıza geri zekalı demek isterdim ama zeka yoksunusunuz’ diyen AKP’li üyeyi zabıtaları çağırarak toplantı salonundan çıkarttırdı.


Bolu Belediye Meclisinin bugünkü toplantısında gergin anlar yaşandı. Belediye Başkanı CHPli Tanju Özcan, bir önceki meclis toplantısında elektrik, doğal gaz ve akaryakıt ürünlerine gelen zamlara, Belediye Meclisi toplantısında ampul patlatarak tepki göstermişti. 

Eline iki farklı ampul alan Özcan, “Artık bu hükümetin maliyeti bize çok fazla olmaya başladı. Size materyalle anlatayım. Elimde iki tane ampul var. Bu ampul 200 wattlık, saatte 200 watt yakıyor. Verdiği enerji kendini ışıtmaktan aciz. Şu ampul 30 watt. Yani bunun 7’de 1’i kadar yakıyor ama verdiği enerji daha fazla” diyerek ardından elindeki bir ampulü yere fırlatıp “Bu ampul artık bize, vatandaşa, garibana yük olmaya başladı. O yüzden diyorum ki ben; artık bu ampulden vazgeçelim. Şöyle kıralım ampulleri, yolumuza daha tasarruflu olanıyla devam edelim” demişti.


SAYIN BAŞKAN, ŞAHSINIZA GERİ ZEKALI DEMEK İSTERDİM AMA ZEKA YOKSUNUSUNUZ

AKP Grup Başkanvekili Uğur Akbay, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın zamlara tepki olarak ampul kırması üzerine, “Sayın Başkan şahsınıza geri zekalı demek isterdim ama zeka yoksunusunuz” dedi.

HADDİNİ BİL, BİZ BURADA HALKIN İRADESİYİZ

Akbayın sözlerine Özcan, tepki gösterdi.

Akbay’ın konuşmasını engelleyen Tanju Özcan, “Ne demek geri zekalısınız ya. Uğur Bey hemen kürsüyü ve toplantıyı terk etmeni talep ediyorum. Gönderin görevlileri. Çağırın zabıta arkadaşları çıkarın. Mikrofonu kapatın. Haddini bil. Terbiyesiz. Biz burada halkın iradesiyiz” diye konuştu.
  Bolu belediye meclisinde geri zekalı gerginliği: AKPli üyeyi zabıtalar çıkardıhttps://t.co/TRGlVcd3nr pic.twitter.com/AkQ4aSlQZz — +GERÇEK (@artigercek) January 5, 2022
ZABITALAR SALONDAN ÇIKARDI

Zabıtalar tarafından kürsüden alınan Akbay, yerine oturmak isterken Tanju Özcan, “Uğur Bey zorluk çıkarmayın. Arkadaşların suçu yok, görevlerini yapıyorlar. Talimatı ben veriyorum. İç tüzüğü hatırlatmıştım daha önce. Uğur Bey yerinize oturun demedim“ dedi.

Ardından görevli zabıtalar eşliğinde AKP’li Meclis üyeleri meclis salonundan çıktı.

Son güncelleme: 21:11 05.01.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı