• Turkhane Logo

Batum'daki Türk otelinde yangın: 12 kişi öldü, 10 kişi yaralandı

Batum'da yer alan otelde çıkan yangında 12 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

10:35 25 Kasım 2017 Cumartesi
Batum'daki Türk otelinde yangın: 12 kişi öldü, 10 kişi yaralandı
Batum'da yer alan otelde çıkan yangında 12 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Gürcistanın Acara Özerk Cumhuriyetinin Batum kentinde bulunan Leogrand Hotelde meydana gelen yangında aralarında Türklerin de bulunduğu 12 kişi yaşamını yitirirken, 10 kişi de yaralandı.

Olay ile ilgili Gürcistan İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Acara Özerk Cumhuriyetinin Batumkentinde bulunan Leogrand Hotelde çıkan yangın sonucu ilk bilgilere göre 12 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

100 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ, 10 YARALI VAR

Bakanlık 100 kişinin Leogrand Hotelden tahliye edildiği belirtti. Yaralıların sayısına ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken Gürcistan birinci devlet kanalından edinilen bilgiye göre, Batum Hastanesinde intoksikasyon ve diğer yaralanmalarla ilgili olarak 10 vatandaşın tedavi altına alındığı belirtildi.


SPA MERKEZİNDE GÜZELLİK YARIŞMASI VARMIŞ

Öte yandan yangın çıktığı sıralarda, Leogrand Hotelin spa merkezinde, Miss Gürcistan güzellik yarışmasıdüzenlendiği öğrenilirken; buradaki vatandaşların olaydan yara almadan kurtulduğu belirtildi.
2015 yılının Temmuz ayında açılan otelin, Türk iş adamı Erol Avgörene ait olduğu için, özellikle Türkler tarafından tercih edildiği belirtildi.

Son güncelleme: 10:35 25.11.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı