• Turkhane Logo

Barış Yarkadaş: Erdoğan ve Soylu, pazar günü görüştü

Gazeteci Barış Yarkadaş, Sedat Peker'in iddialarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakan Soylu'nun, pazar günü bir araya geldiğini söyledi.

23:05 18 Mayıs 2021 Salı
Barış Yarkadaş: Erdoğan ve Soylu, pazar günü görüştü
Gazeteci Barış Yarkadaş, Sedat Peker'in iddialarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakan Soylu'nun, pazar günü bir araya geldiğini söyledi.


Eski CHP milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, organize suç örgütü lideri Sedat Pekerin açıklamalarının ardından AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun Beştepe görüştüğünü iddia etti.

KRT TVde Gürkan Hacırın sunduğu Şimdiki Zaman programında konuşan Yarkadaş, Erdoğan ve Soylunun pazar günü bir araya geldiğini ve görüşmenin 1,5 saatlik sürdüğünü iddia etti.


“Kamuoyu günlerdir Süleyman Soylu ne yapacak, Recep Tayyip Erdoğan acaba nasıl bir tavır gösterecek diye merak ediyordu. Ben bugün biraz AKP kulislerinde dolaştım ve önemli bir bilgiye ulaştım” diye Yarkadaşın açıklamaları şöyle:

SOYLU, PAZAR GÜNÜ ANKARAYA ÇAĞRILDI

Recep Tayyip Erdoğan pazar akşamı Marmaristen, tatilden Ankaraya dönüyor. Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, o da Ankaraya dönüyor. Süleyman Soylu da pazar günü Ankaraya, Külliyeye çağırılıyor. Tayyip Erdoğan, Özel Kalem Müdürü ve büyükelçi Hasan Doğan ve Süleyman Soylu, AKP kulislerinden aldığım bilgiye göre yaklaşık 1,5 saat yüz yüze görüşüyorlar.

SOYLU, PEKERİN İDDİALARINA İLİŞKİN DÜŞÜNCELERİNİ DİLE GETİRDİ

Süleyman Soylu, konuya ilişkin Sedat Pekerin iddiaları ve yarattığı gündeme ilişkin düşüncelerini dile getiriyor. Çok ayrıntı tabi öğrenemedim. Fakat Süleyman Soylu, Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından ertesi sabah Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

ERDOĞAN, SOYLUYA DESTEK KONUŞMASI YAPACAK

Akşam saatinde yapılan o görüşmenin ardından Süleyman Soylunun danışmanı Ali Faik Hacıoğlu da bir açıklama yaptı. “Arabam 1,5 milyonluk değil, 877 bin TL” diye. Yarın da Erdoğanın grup konuşmasında Süleyman Soyluya destek veren bir konuşma yapacak.
  ERDOĞAN İLE SOYLU BEŞTEPEDE GÖRÜŞTÜ

Gazeteci @barisyarkadas, Recep Tayyip Erdoğan ile Süleyman Soylunun pazar günü Beştepede 1.5 saatlik bir görüşme gerçekleştirdiğini söyledi.

İşte Yarkadaşın çok konuşulacak o sözleri... pic.twitter.com/qFzrFmFyFk — KRT TV (@krtkulturtv) May 18, 2021  

Son güncelleme: 23:05 18.05.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı