• Turkhane Logo

Barack Obama, Biden'ın kabinesinde yer almayacağını söyledi: "Michelle beni terk eder"

Baracak Obama ile ilgili ortaya atılan iddia ile ilgili bir açıklama geldi

10:55 16 Kasım 2020 Pazartesi
Barack Obama, Biden'ın kabinesinde yer almayacağını söyledi:
Baracak Obama ile ilgili ortaya atılan iddia ile ilgili bir açıklama geldi

44. ABD Başkanı Baracak Obama, Seçilmiş Başkan Joe Bidenın kendisine kabinede görev teklif etmesi durumunda bunu kabul etmeyeceğini söyledi. Obama, kabinede görev yapmayı kabul ederse eşi Michelle Obamanın kendisini terk edeceğinden korktuğunu ifade etti.

Anı kitabının raflardaki yerini almasından kısa süre önce CBSe konuk olan Obama, Bidenın benim tavsiyelerime ihtiyacı yok. Ona yardımcı olabileceğim her yönden yardım edeceğim. Tabii aniden Beyaz Saray ekibine katılmayı planlamıyorum dedi.
Sunucunun Bidenın kabinesinde yer almayı planlayıp planlamadığıyla ilgili sorusunda Obama, Yaparsam Michellein beni terk edeceğini bildiğim için yapmayacağım bazı şeyler var. Ne? Ne yapacağım dedin sen? diye tepki gösterir yanıtını verdi.
İki dönem boyunca Obamanın yardımcılığını yapan Biden, 3 Kasım seçimlerinde Donald Trumpı yenerek ABDnin 46. Başkanı seçildi. Seçimlerden bu yana Bidenın kabinesinde kimlerin görev alacağı tartışılıyor. 
Obamanın Senato ve Beyaz Saraya hızlı yükselişinin yanı sıra ailesiyle bu dönemde yaşadıklarını da ele aldığı The Promised Rand kitabı ABDde salı günü raflardaki yerini alacak.

Son güncelleme: 10:55 16.11.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı