• Turkhane Logo

Bakalım AA şimdi ne yazacak? Almanya Cumhurbaşkanı, İmamoğlu ve Yavaş’ı ziyaret edecek

11:25 21 Nisan 2024 Pazar
Bakalım AA şimdi ne yazacak? Almanya Cumhurbaşkanı, İmamoğlu ve Yavaş’ı ziyaret edecek





Türkiye ile Almanya arasında diplomatik ilişkilerin kurulmasının 100. yılı nedeniyle geniş bir Türkiye ziyareti yapacak olan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’yla da bir araya gelecek. AKP’nin yayın organı Anadolu Ajansı(AA) Steinmeier’in Türkiye ziyaretini haberleştirirken İmamoğlu ve Yavaş ile yapacağın görüşmeyi sansürleyerek abonelerine servis etmişti.



Türkiye’ye gelecek olan Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı da ziyaret edeceği belirtildi. Steinmeier, 22-24 Nisan tarihlerinde Türkiye’ye resmi ziyarette bulunacak.



Türkiye ile Almanya arasında diplomatik ilişkilerin kurulmasının yüzüncü yılı sebebiyle düzenlenen ziyaretteki ilk durak binlerce Türkiyeli işçinin Almanya’ya gelmek için trenle yola çıktığı Sirkeci Garı olacak.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelecek olan Steinmeier, çeşitli temasların ardından Gaziantep’te depremzedelerle buluşacak.



Ziyaretinin son gününde Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek olan Steinmeier’in Mansur Yavaş’ı da ziyaret edeceği açıklandı.



Hatırlanacağı üzere AKP’nin yayın organı Anadolu Ajansı Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret edeceğini sansürleyerek abonelerine servis etmişti. Gerçekleşen görüşmeler sonrası AA’nın konuyu nasıl haberleştireceği merak konusu oldu.

Son güncelleme: 11:25 21.04.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı