• Turkhane Logo

Bahçeli’ye yanıt: Danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum

AHBAB Derneği Kurucusu Haluk Levent, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin etkilediği 10 ilde yardım faaliyetleri yürüten AHBAP ve BaBaLa TV ekibini hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi.

13:25 14 Şubat 2023 Salı
Bahçeli’ye yanıt: Danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum
AHBAB Derneği Kurucusu Haluk Levent, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin etkilediği 10 ilde yardım faaliyetleri yürüten AHBAP ve BaBaLa TV ekibini hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi.





Müzisyen Haluk Levent, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremlerde yardım toplayan ve kurucusu olduğu AHBAP Derneği’ni hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Devleti bir kenara itip ahbap çavuş ilişkisi içinde yardım toplanması bizim nazarımızda yanlıştır. Devletin yetişemediği ne vardır ki ‘Ahbapcılar’ ve ‘Babalacılar’ kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarların artık TV’lerde yer almaması lazımdır” sözlerine yanıt verdi.



Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın “Bu saçma ve gereksiz tartışmayı lütfen bırakalım. AFAD da bizim, AHBAP da” şeklindeki sözlerinin yer aldığı bir hesabın paylaşımını alıntılayarak Bahçeli’nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini belirtti.



Levent, paylaşımında şunlara yer verdi:



“Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz” dedi.




Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti.
Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum.
Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum.
Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz. https://t.co/ifT3P0XkU6— Haluk Levent (@haluklevent) February 14, 2023




NE OLMUŞTU?



Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle yardım organizasyonu düzenleyen AHBAB Derneği kurucusu müzisyen Haluk Levent yandaş isimler tarafından hedef alındı.



AKP Kırşehir İl Yönetim Kurulu Üyesi Berk Can Doğan, yaptığı paylaşımda, deprem bölgelerine yardım ulaştırmak için çalışan Haluk Levent’i hedef alarak “On binlerce gönüllünün emeğini, alın terini bu ikisine yedirmemek lazım” diye yazmıştı.



MHP’li Birol Gür yaptığı paylaşımda, “Lütfen yardımlarınızı AFAD üzerinden yapınız. AHBAP çavuş ilişkileriyle UĞUR’suz ellere yapılan yardımların ne kadarı depremzedelere ulaşıyor endişelerimiz var” ifadelerini kullanmıştı.



AHBAP Derneği’ne 8 Şubat’ta öğlen saatlerinden akşama kadar çok yoğun siber saldırı düzenlenmişti. Saldırıların yurt içinden ve mobil ağa sahip bir trafik ile yapıldığı belirtilmişti.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AHBAB Derneği’ni hedef alanlara ilişkin “AHBAP’a iftira atacağınıza yardım dağıtım koordinasyonunu sağlayın. Başlattığınız karalama kampanyası en çok depremzedelere zarar veriyor. Bu hayasızlığa son verin. Halkın kendi inşa ettiği kurumlara çökmeyi aklınıza bile getirmeyin. Millete koşana çelme takmayın” sözlerine yer vermişti.



Hedef gösterilen AHBAP derneğinin kurucusu sanatçı Haluk Levent, bütün satın almaların denetlenmesi için biri uluslararası iki bağımsız denetçi firmayla sözleşme imzaladıklarını duyurmuştu.

Son güncelleme: 13:25 14.02.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı