• Turkhane Logo

Bahçeli’den Arınç’a ağır sözler: Siyaset eskisi, ahmak!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’ın tahliye edilmesi gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ı ağır sözlerle hedef aldı:

12:41 24 Kasım 2020 Salı
Bahçeli’den Arınç’a ağır sözler: Siyaset eskisi, ahmak!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’ın tahliye edilmesi gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ı ağır sözlerle hedef aldı:



“Bu şahsın iki suçlunun serbest bırakılmasını istemesi suçluyu övmektir, ihanete yataklıktır.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’yı savundu.


AKP ile MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakının devam edeceği mesajını veren Bahçeli, “Cumhur İttifakı ile ilgili akla hayale sığmayan dedikoduları ibretle takip ediyoruz. Cumhur İttifakı, siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir. Cumhurbaşkanımızla hukukumuz Türkiye düşmanlarının kafalarının alamayacağı kadar tutarlı, ilkeli, karşılıklı hürmet ve muhabbete dayalıdır. Kara kediler başka yerde dolaşsın. Cumhur İttifakı, Türkiye’nin yegane umududur. Cumhur İttifakı yaşayacaktır, reformları bir bir hayata geçirecektir” ifadelerini kullandı.

ÇAKICI’YA ÖVGÜLER DÜZDÜ

Alaattin Çakıcı’yı “Dava arkadaşımdır” sözleriyle savunmaya devam eden Bahçeli, şunları söyledi: “Tekraren ifade ediyorum, Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır. Kılıçdaroğlu anlar mı bilemem, ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz, olamaz. Alaattin Çakıcı’nın bu devlete nasıl hizmet ettiğini bilenler bilir, bilmeyenler de kendileri bilir. Çakıcı bebeklere kurşun sıkmadı, karakolları ateşe vermedi, yollara mayın döşemedi. Kılıçdaroğlu eğer mafya görmek istiyorsa birlikte anayasa hazırladığı teröristlere baksınlar. Alaattin Çakıcı ve onun gibi arkadaşlarımız bir dönem Türk devletine suikast düzenleyen terör örgütleriyle korkusuzca mücadele etmiştir. 31 diplomatımızı şehit eden ASALA terör örgütünün peşine düşmüşlerdir. Asıl mafya, yeraltı dünyasının elemanı Demirtaş değil midir? Kılıçdaroğlu hakkında düzenlenen fezlekenin genel kurula intikal etmesi ve karara bağlanması acil beklentimizdir.

ARINÇ’A AĞIR SÖZLER

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan siyaset eskisi bir şahsın Kavala ve Demirtaş’a güzellemeler yapması çarpıklık ve ahmaklıktır. Bu şahsın iki suçlunun serbest bırakılmasını istemesi suçluyu övmektir, ihanete yataklıktır. Devran isimli kitabın okunmasını öneren bu gafil terör propagandasını alenen yapmıştır. Sayın Arınç, biz Kürt kökenli kardeşlerimizi hayatımızın içinden tanıyoruz. Devran isimli kitap terör anlatısıdır. Yazan da teröristtir. Yasin Börü’ye, Eren Bülbül’e ne diyeceksin? Sayın Arınç nereye varmak, ne yapmak istemektedir? Sen Devran’ı bırak da Mehmetlere bak. Demirtaş teröristtir, Devran isimli kitap terör propagandasıdır. Bizim nazarımızda aksini söyleyen terör sevicidir.”

Son güncelleme: 12:41 24.11.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı