• Turkhane Logo

Bahçeli: ‘Kasım’da seçim olabilir’ diyen Kılıçdaroğlu kendini kandırıyor

'Kasım'da seçim olabilir' diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Devlet Bahçeli, "Ya kendini kandırıyor, ya da paraşütsüz uçuyor. Bizim tavsiyemiz en yakın kliniğe müracaat etmesi ve tedavi altına alınmasıdır" ifadesini kullandı.

11:52 21 Haziran 2022 Salı
Bahçeli: ‘Kasım’da seçim olabilir’ diyen Kılıçdaroğlu kendini kandırıyor
'Kasım'da seçim olabilir' diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Devlet Bahçeli, "Ya kendini kandırıyor, ya da paraşütsüz uçuyor. Bizim tavsiyemiz en yakın kliniğe müracaat etmesi ve tedavi altına alınmasıdır" ifadesini kullandı.

Erken seçim iddialarına karşı çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kasımda seçim olabilir diyen Kılıçdaroğlu ya kendini kandırıyor ya da hayal aleminde paraşütsüz uçuş dersleri alıyor. Cumhurbaşkanlığı adaylığına çok istekli olan Kılıçdaroğlu’na partisinde ve ittifak ortaklarından yükselen itirazlar histeri nöbetleri yaşamasına da yol açmıştır” dedi.

Partisinin haftalık grup toplantısında konuşan MHP lideri, “Ülkemizin hiçbir yerinde zillet ittifakının iddia ettiği gibi bir Türkiye tablosu yoktur” iddiasında bulundu.

Cumhur İttifakı’nın seçimi yeniden kazanacağını savunan Bahçeli, “2023 yılında Cumhur İttifakı açık ara farkla sandıktan çıkacaktır. Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız muazzam bir irade gücüyle yüzde 50’yi fersah fersah aşan bir oyçokluğuyla yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir” dedi.


‘ÇIKARSINLAR ADAYLARINI GÖRSÜNLER HANYAYI KONYA’YI’

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayını açıklamamasını da eleştiren Bahçeli, “Zillet ittifakını nasıl bir adayı vardır ki yıpranmasın diye açıklamaktan imtina ediyor. Son düzlüğü girilirken bu korkakça yaklaşımın ardından acaba bilinçli ve taktik bir geciktirme söz konusudur yoksa 6+1 formatlı masaya hakim olduğu anlaşılan derin bir çatlak mı etkilidir. Çıkarsınlar adaylarını görsünler hanyayı Konya’yı. Demokrasi er meydanıdır” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NA: TAVSİYEMİZ KLİĞİNE YATMASI 

“Kasımda seçim olabilir” diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan MHP lideri, “Ya kendini kandırıyor ya da hayal aleminde paraşütsüz uçuş dersleri alıyor. Cumhurbaşkanlığı adaylığına çok istekli olan Kılıçdaroğlu’na partisinde ve ittifak ortaklarından yükselen itirazlar histeri nöbetleri yaşamasına da yol açmıştır. Bizim tavsiyemiz en yakın kliniğe müracaat etmesi ve çok fazla gecikmeye mahal vermeden tedavi altına alınmasıdır” ifadesini kullandı.

TÜSİAD’A: BOŞ YAPMAYIN, İNSAN OLUN

Ekonomiye yönelik eleştirileri nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hedef alınan TÜSİAD’a da tepki gösteren Bahçeli, “TÜSİAD Başkanı işi gücü bırakıp İsveç ve Finlandiya’nın yanında saf tutmuş. Neymiş geleneksel politikalara dönmeliymişiz! Fakirleşerek büyüyormuşuz! Bir kez olsun milli olun. Adam gibi konuşun, konuşun da biz de size müteşekkir olalım. Boş yapmayın, Türk de olamıyorsanız bari insan olun” dedi.

DİZİLERİ VE GÜNDÜZ KUŞAĞI’NI HEDEF ALDI

Bahçeli, konuşmasında Netflix dizileri ile televizyonlardaki gündüz kuşağı programlarını da hedef alarak, şöyle konuştu:

“Toplumsal bünyeyi ur gibi saran şiddet vakalarında bir türlü azalma görülmemektedir. Aile faciaları, vahşet haberleri, seri cinayetler maalesef milli vicdanı yaralamaktadır. Bazı diziler, magazin programları, haberler herkesi rahatsız etmektedir.

Sabahın erken saatlerinden gece saatlerine kadar kavgadan, kargaşadan ekranlarda hiçbir şey göze çarpmamaktadır. Gidişat iyi değildir. Şiddete aşağıya çekme amacıyla konunun uzmanları tarafından yapılacak geniş katılımlı bir şura toplantısı başta olmak üzere her mecraya müracaat edilmelidir.

Netflix’te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddini aşmıştır. Aile hayatı son sığınaktır. Küfür etmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran dizilerin neresini takdir edeceğiz? Bohem ve aşağılık hayatlar varken, diğer taraftan bunların özgürlükçü poz vermeleri kumpastır.

Sözde gazeteci ve kiralık kalemlerinin zillet ittifakının adayını tartıştıkları kadar ahlaktaki çözülmeleri tartışmaları gerekmiyor mu?”

DEVLET BAHÇELİ İDAM CEZASI İSTEDİ 

“Çocuk istismarı, kadın cinayetleri, tecavüz suçlarında caydırıcı, kalıcı sonuçlar alabilmek için gerekiyorsa idam cezası bile tartışmaya açılmalıdır. Ülkemizin şiddet haritası çıkarılmalıdır.”

Son güncelleme: 11:52 21.06.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı