• Turkhane Logo

Bahçeli 50 gün sonra Meclis'te: Oldukça zayıflamış

İki aydır tedavi gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün ilk kez Meclis'e geldi. Bahçeli'nin zayıflamış olduğu görüldü

15:19 19 Kasım 2019 Salı
Bahçeli 50 gün sonra Meclis'te: Oldukça zayıflamış
İki aydır tedavi gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün ilk kez Meclis'e geldi. Bahçeli'nin zayıflamış olduğu görüldü

İki aydır ortada görünmeyen ve Meclis Grup toplantısı yapmayan Devlet Bahçelinin sağlık durumuyla ilgili Türk medyasında aydınlatıcı bir haber bulunmuyor. Ancak bugün verilen fotoğraf, Bahçelinin rahatsızlığının ciddi olduğunu ortaya koydu.
Eylül sonunda hastaneye kaldırılan ve rahatsızlığı üst solunum yolu hastalığı olarak duyurulan Bahçeli hastanede birkaç gün tutulduktan sonra evine gönderilmiş, tedavisine evinde devam edeceği belirtilmişti. 14 Ekimde mesaiye başladığı belirtilerek sakallı fotoğrafı servis edilen Bahçelinin 1 Ekim tarihinden bu yana Meclise gelmediği belirtiliyordu. 
Parti kaynaklarının aksine rahatsızlığının siyasi hayatını noktalayacağı boyutta olduğu iddiaları bulunan MHP Genel Başkanı bugün Meclisteydi. Yine grup toplantısı yapmayan, milletvekillerinin geçmiş olsun dileklerini kabul eden Bahçelinin Tayyip Erdoğan tarafından ziyareti basına yansıdı.
Bahçelinin bitkin ve oldukça zayıflamış olduğu dikkati çekerken Meclis mesaisine devam edip etmeyeceği bilinmiyor.
EYTDEN ÇARK ETTİ: ERDOĞANIN DEĞERLENDİRMESİ İSABETLİ
Bu arada Bahçeli kendisinin gündeme getirdiği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili 180 derece dönüş yaptı. Bahçeli konuya ilişkin soruya ”Hükümetin tavrını destekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı ve hükümetinin de değerlendirmesi Türkiye açısından bize göre isabetli olmuştur” diye cevap verdi.

Son güncelleme: 15:19 19.11.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı