• Turkhane Logo

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı da belli oldu!

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi için üçüncü aday da belli oldu.

11:56 12 Mart 2023 Pazar
Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı da belli oldu!
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi için üçüncü aday da belli oldu.

Cumhur İttifakı ve Millet İttifakından sonra yeni bir ittifak adayı daha oldu. Ata İttifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak eski MHPli Sinan Oğan açıklandı. Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan da Yılmayacağız mücadeleye devam edeceğiz. Hep birlikte zafere gideceğiz dedi

Zafer Partisi Genel Merkezinde düzenlenen toplantıda ittifakta bulunan partilerin genel başkanları ile, ittifakın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan katıldı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaptığı konuşmada, Her iki ittifak da Cumhuriyetimizin kuruluş öncesinde 1921 Anayasasından yola çıkacağız diyerek, 1924te Gazi Mustafa Kemal tarafından inşa edilen devleti yeniden kuracaklarını ifade ediyorlar dedi.

Zafer Partisi lideri, İşte bu ortamda Ata İttifakında bir araya gelen bizler, Cumhuriyetin kuruluş felsefesi üzerinde ilerlemek için yola çıktık. Türkiye Cumhuriyetinin bir üniter devlet olduğundan hareketle asla taviz vermeyeceğiz. Türkiyenin tarikat ve cemaatler arasından paylaştırılan kurumları iktidarımızda geri vereceğiz. Soygun ve talan düzenini durduracağımıza, suçlulardan hesap soracağımıza dair sözümüzü veriyoruz. 14 Mayısa kadar büyük bir mücadeleyi hep birlikte vereceğiz diye konuştu.
SİNAN OĞAN: HEP BİRLİKTE ZAFERE GİDECEĞİZCumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan konuşmasında şunları söyledi:
Dünyada hiçbir güç ve kuvvet bizi asla yenemez. Bugün burada toplanan kalabalık yörük çadırının ateşini yakmıştır. Bu ateş tüm Türkiye saracaktır.
Sayın Genel Başkanımız Ümit Özdağın söylediği ve bugün Türkiye için demografik bir tehdide dönüşmüş sığınmacı sorununu Türkiyeye bunları getiren AKP iktidarı çözebilir mi? Onun müsebbiplerinden biri olan HDP ile kol kola giren Millet İttifakı bunu çözebilir mi? Ya 13 milyon sığınmacıyı kabul edeceksiniz ya da geleceksiniz beraber yürüyeceğiz.
Elbette ki sahada daha çok konuşacağız. Bizim arkamızda para babaları yok, dış güçler yok. Ne ABD ne Rusya ne Çin; her şey Türklük için. Biz size güveniyoruz.
Ne mutlu Türküm yazısını kaldıranlara da buna sessiz kalanlara öyle bir bağıracağız ki sandıklar, Ben Türküm hakkımı çiğnetmeyeceğim diyeceğiz yorulmayacağız, çalışacağız.
Bugün bir seçim karşısındayız. Bize televizyonlar ambargo uyguluyor, her türlü devlet imkanları kısıtlanıyor. Yılmayacağız mücadeleye devam edeceğiz.
Hep birlikte zafere gideceğiz.

Son güncelleme: 11:56 12.03.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı