• Turkhane Logo

Aslında iPhone kırmamış, demosunu kırmış...

CHP Özel'in Enginyurt'a yönelik, 'Önce, ABD'yi protesto etmek için Iphone'u kırıp sonra 'Brunson gidince orta kaldık, gitti bizim Iphone' diyen biz değiliz' sözleri üzerine MHP'li Enginyurt, 'Iphone'u kırmadım. İl başkanım yanımda, basın bunu haber yapsın diyerek, demo bir telefonu kırmıştır' ifadelerini kullandı.

20:39 21 Kasım 2018 Çarşamba
Aslında iPhone kırmamış, demosunu kırmış...
CHP Özel'in Enginyurt'a yönelik, 'Önce, ABD'yi protesto etmek için Iphone'u kırıp sonra 'Brunson gidince orta kaldık, gitti bizim Iphone' diyen biz değiliz' sözleri üzerine MHP'li Enginyurt, 'Iphone'u kırmadım. İl başkanım yanımda, basın bunu haber yapsın diyerek, demo bir telefonu kırmıştır' ifadelerini kullandı.

TBMM Genel Kurulunda, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, yerinden söz alarak, daha önce yaptığı bir konuşmaya ilişkin, dün Genel Kurulda bazı CHPli milletvekillerinin sözlerini çarpıttığını öne sürdü. Enginyurt, Biz de seçilmiş milletvekiliyiz Özgür Özel, ileri geri konuşmasan çok sağlıklı olur diye düşünüyorum. ifadesini kullandı.
Bunun üzerine söz alan Özgür Özel, Önce, ABDyi protesto etmek için Iphoneu kırıp sonra Brunson gidince orta kaldık, gitti bizim Iphone. diyen biz değiliz. Bu nasıl ittifak? diye serzenişte bulunup, AK Parti için 31 Martta durum hiç de iyi görünmüyor diye başlayan açıklamadan sonra Sayın Devlet Bahçelinin Açıklamaları kendisini bağlar, bizi bağlamaz açıklamasının ardından Doğru söylüyor Genel Başkanım, benim sözlerim değil, Genel Başkanımın dedikleri doğru diyen ben değilim. karşılığını verdi.
Özel, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili araştırma komisyonu önergesine önce evet oyu verip sonra onu tweet olarak atıp, genel merkezden başka talimat gelip tavır değişince tweeti silenin de kendisi olmadığını belirtti.
İPHONE KIRMADIM, DEMOSUNU KIRDIM
Yeniden söz alan Enginyurt, Iphoneu kırmadım. İl başkanım yanımda, basın bunu haber yapsın diyerek, demo bir telefonu kırmıştır, maksat bunun haber olmasıydı. Niyetimiz, maksadımız belliydi. dedi. O gün Türkiyeye başlatılan saldırıya karşı Cumhurbaşkanına destek vermek istediğini belirten Enginyurt, Arkasından, doğrudur, Brunson serbest bırakılınca sitemimizi ifade ettik. diye konuştu.
Anketler ve sokak alarm veriyor. diyerek AKPyi uyaran bir açıklama yaptığını, Genel Başkan Devlet Bahçelinin de açıklaması üzerine bir tweet attığını anımsatan Enginyurt, Genel Başkan Devlet Beyin lafı üzerine laf söyleyen kendi adına haksızlık eder, ülkücülüğünden de şüphe ederim. dedi.
BAKTIK Kİ HORON OYNUYORSUNUZ, HALAY ÇEKİYORSUNUZ...
Enginyurt, Emeklilikte yaşa takılanlara gelince, önergeye kabul oyu verdik ama baktık ki horon oynuyorsunuz, halay çekiyorsunuz... Dedik ki araştırma önergesi ve komisyonu emeklilikte yaşa takılanların hiçbir işine yaramayacak. İnşallah, AK Partililerle bir araya gelir, konuşur bunu çözeriz. Emeklilikte yaşa takılanların kanuna ihtiyacı var. değerlendirmesini yaptı.
Enginyurt, Özelin, tartışmayla ilgili denklik konusunda hata yaptıklarını söylemesine karşılık Özgür Özel, aklımın zekatını versem sana kırk yıl yeter. ifadesini kullandı.
Yeniden söz alan Özel de Seçim kampanyası boyunca iftar iftar gezip Tayyip Erdoğan beni görse 6 tane AKPli yerine beni ister çünkü Özgür Özeli susturamadılar. Ben olsaydım üç gün yoğun bakımda yatardı diyerek, konuşulan yer olan parlamentoya konuşmak için değil, konuşturmamak üzere gelmeyi seçim vaadi yapmış birinden bu konuşma beklenir. karşılığını verdi.
IPHONEUMU VERİN. ÇOK BOZULDUM TWEETİ
Enginyurtun Ben iPhoneumu kırmadım. dediğini hatırlatan Özel, Enginyurtun Brunson yüzünden Amerikayı protesto edeceğiz diye iPhoneu kırdık. Brunson ilk uçağa bindi, gitti. Arkadaş, Amerikayla aram açıldığına mı yanayım, kırılan iPhoneuma mı üzüleyim, ajan Brunsonun serbest kalmasına mı kızayım? Kaldık ya la ortada. İPhonuumu verin. Çok bozuldum, ona göre şeklinde tweet attığını aktardı.
Özel, Konuşturmayacağım diye Meclise gelen adamın konuştuğu sözü de gördünüz, Bizde geri vites olmaz diyen adamın attığı tweeti de gördünüz. diye konuştu.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay da CHPde kimin sözü geçerli? Ben herhalde Sayın Kılıçdaroğlunun diye düşünürüm. CHPde pek çok milletvekilinin yaptığı konuşmalarla ilgili pek çok görüşler Sayın Kılıçdaroğlu tarafından ifade edilmiştir. Bu da doğaldır. değerlendirmesini yaptı.
CHPNİN ÖNERİSİ KABUL EDİLMEDİ
Öte yandan, CHPnin Menderes nehrindeki kirliliğin nedenleri ile ilgili araştırma önergesinin bugün ele alınması önerisi kabul edilmedi.

Son güncelleme: 20:39 21.11.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı