• Turkhane Logo

"Annemi 40 yıllık evinden attıran siyasetçi, Koza’nın işlerini apartman komşusuna verdirmiş"

Koza İpek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, "Söylemesem içime dert olacak" diyerek dikkat çekici bir iddiayı gündeme getirdi.

15:34 11 Eylül 2021 Cumartesi
Koza İpek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, "Söylemesem içime dert olacak" diyerek dikkat çekici bir iddiayı gündeme getirdi.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yönetimindeki Koza İpek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, Twitter hesabından dikkat çekici bir iddiayı gündeme getirdi.

İpek, “Söylemesem içime dert olacak; Annemi 40 yıllık evinden attıran siyasetçi, Koza’nın işlerini, kendi apartman komşusuna verdirmiş… Yav, böyle bir şey olabilir mi??? Alçaklığın dahi bir seviyesi olur” ifadelerini kullandı.



Melek İpeMelek İpek
  Söylemesem içime dert olacak; Annemi 40 yıllık evinden attıran siyasetçi, Kozanın işlerini, kendi apartman komşusuna verdirmiş… Yav, böyle bir şey olabilir mi???

Alçaklığın dahi bir seviyesi olur. — Akın İpek (@akinipek01) September 11, 2021
İpek bir diğer mesajında ise “Allah’tan korkun vicdansızlar, nasıl eliniz titremiyor hayatında suç işlememiş insanlar hakkında bu talimatları verirken, bu ağır cezaların altına imza atarken???

Çok kötü insanlar bunlar arkadaş, çok karanlık insanlar…” dedi.

Son güncelleme: 15:34 11.09.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı